Canal Motorboats

Nu reserveren

Routebeschrijving locatie Amsterdam Oost

Onze bootverhuur locatie in Amsterdam Oost bevindt zich op de Daniël Goedkoopstraat 1, 1096BD Amsterdam. Als je de sloep hier ophaalt, moet je de sloep hier ook weer terugbrengen. Zorg dat je een kwartier van te voren aanwezig bent zodat je op tijd kunt varen. Bel ons zodra jullie compleet zijn en bij het hek staan: + 31 (0)621617111. Eén van onze medewerkers helpt jullie verder.

Lopend vanaf Station Amsterdam Amstel

Kom je vanaf station Amsterdam Amstel? Het is ongeveer 15 minuten lopen naar onze bootverhuur in Amsterdam Oost. Loop het Amstelplein over richting de Spaklerweg. Het is vervolgens alleen nog maar rechtdoor totdat je bij de kruising met Amstelstroomlaan komt. Sla deze weg in en je ziet aan de linkerkant de Daniël Goedkoopstraat. Onze bootverhuur bevindt zich op de Daniël Goedkoopstraat 1.

Met de auto: Q-park Spaklerweg

Er zijn meerdere parkeermogelijkheden in de buurt van onze bootverhuur locatie in Amsterdam Oost. Zo kan je bijvoorbeeld bij Q-park Spaklerweg voordelig parkeren. Bekijk de website van Q-park voor actuele tarieven.

Met het openbaar vervoer

Wil je met het openbaar vervoer vanaf Amsterdam Amstel? Stap dan op bij de metrohalte op Amsterdam Amstel. Neem metro 51 richting Isolatorweg en stap uit bij metrohalte Overamstel. Het is een kort ritje van maar 3 minuten. Vanaf daar is het nog een kleine 500 meter lopen naar onze bootverhuur locatie Amsterdam Oost.

Kom je vanaf Amsterdam Centraal? Neem dan metro 54 richting Gein vanaf Amsterdam Centraal. Binnen 8 minuten ben je bij metrohalte Spaklerweg. Vanaf daar is nog maar 500 meter lopen naar onze bootverhuur in Amsterdam Oost. Je kunt ook metro 51 richting Isolatorweg nemen. Je stapt dan uit bij metrohalte Overamstel.

Routebeschrijving locatie Centrum

Ben je op zoek naar de routebeschrijving van onze bootverhuur in Amsterdam Centrum? Bekijk hier de routebeschrijving van locatie Centrum.

Waarom kiezen klanten voor Eco Boats Amsterdam

Waar kan je ons vinden?

Heb je een vraag?

Wij bieden zeer voordelige tarieven aan. Je huurt al een boot voor minimaal 2 uur en daarna betaal je een laag bedrag per uur. Zo kun je zelf bepalen hoe lang je wilt varen.
 • Keizerssloep: €60 per uur
 • Prinsensloep: €50 per uur

Je kunt op twee locaties een boot bij ons huren. Waar je de boot ophaalt, moet je ook weer de boot terugbrengen.
 • Locatie Centrum: Zandhoek 22 1013 KT Amsterdam. Bekijk hier de routebeschrijving.
 • Locatie Oost: Daniël Goedkoopstraat 11096 BD Amsterdam. Bekijk hier de routebeschrijving.

We zijn elke dag, het hele jaar door open.
 • Maandag: 10:00 - 21:00
 • Dinsdag: 10:00 - 21:00
 • Woensdag: 10:00 - 21:00
 • Donderdag: 10:00 - 21:00
 • Vrijdag: 10:00 - 21:00
 • Zaterdag: 10:00 - 22:00
 • Zondag: 10:00 - 22:00

Dit is afhankelijk van de boot.
 • Keizers sloep: maximaal 12 personen
 • Prinsen sloep: maximaal 8 personen

Je kunt ons iedere dag bellen om te reserveren maar je kunt ook online een boot reserveren. Dit kan op de dag zelf ook nog.

Je kunt ons op dat moment bellen om te vragen of dit mogelijk is in verband met andere reserveringen. Als je zonder toestemming de boot te laat terugbrengt rekenen wij €30 per kwartier te laat in rekening.

We hopen dat dat natuurlijk niet gebeurt, maar mocht het gebeuren, dan kost het €30, – per kwartier te laat ingeleverd. Denk je dat je te laat gaat komen? Bel ons in dat geval direct.

 • Tot 48 uur voor aanvang van de reservering? Dan kun je kosteloos verplaatsen. Helemaal annuleren? Dan krijg je 50% van het betaalde bedrag terug.* 
 • Binnen 48 uur voor aanvang van de reservering? Annuleren of verplaatsen is dan niet meer mogelijk. Je bent dan het volledige bedrag verschuldigd.

Bij weersomstandigheden waarbij het niet veilig is om te varen, kan alleen Eco Boats Amsterdam beslissen om te reservering te verplaatsen. De reservering wordt dan kosteloos verzet naar een voor huurder later te bepalen datum (binnen een jaar na geboekte datum). Wij nemen dan uiteraard contact met je op. *Let op: speciale dagen zoals Koningsdag en Gay Pride kunnen helemaal niet geannuleerd worden. 

Ja dat kan zeker! Je kunt tijdens verschillende evenementen een boot bij ons huren, zoals Koningsdag, Gay Pride en Amsterdam Light Festival. Neem contact met ons op voor meer informatie of houd onze website in de gaten voor actuele informatie.
Lees alle veelgestelde vragen

Of neem contact met ons op

Niet gevonden wat je zoekt? Wij staan jou graag te woord.

Openingstijden

Ma t/m vr: 10:00 – 21:00

Za t/m zo: 10:00 – 22:00

Dit krijg je bij Eco Boats Amsterdam

Plek voor alle groepen
Kies zelf een boot die bij jou past
Kies je startlocatie
Geen vaarbewijs nodig
Robuust stuur en gashendel
Elektrisch, fluisterstil en schoon
Gratis zwemvesten voor kinderen
Ben de kapitein of laat je rondvaren
Alle boten zijn elektrisch
+31 (0) 6 216 171 11