Navigatie

Klantenservice


Nu reserveren +31 (0) 6 216 171 11
 • Mooiste sloepen
 • Plek voor 12 personen
 • Midden in het centrum
 • Jij bent de kapitein

ALGEMENE VOORWAARDEN VERHUUR ELEKTRISCHE MOTORBOTEN

Rechten en verplichtingen verhuurder

 • De verhuurder draagt er zorg voordat het vaartuig compleet met de in de overeenkomst genoemde extra’s in goede staat verkeert en dat het kan dienen voor het gebruik waarvoor het bestemd is (minimaal aanwezig een peddel).
 • De verhuurder draagt tevens zorg voor een adequate WA en Cascoverzekering van het vaartuig (max. € 150,– eigen risico).
 • De verhuurder is niet aansprakelijk voor schade aan zaken of voor enig lichamelijk letsel/ongeval tenzij die schade en/of dat letsel/ongeval het directe gevolg is van een gebrek aan het de door de verhuurder beschikbaar gestelde vaartuig.
 • De verhuurder kan de huurder vanwege slechte weersomstandigheden (windkracht 5 of meer) en/of overmatig gebruik van alcohol en/of andere verdovende middelen het afvaren niet toestaan dan wel gebieden om terug te keren naar de jachthaven of onverwijld naar een door hem aangewezen afmeerplaats te varen.

Rechten en verplichtingen huurder

 • De huurder heeft het gebruiksrecht van het door hem gehuurde vaartuig en neemt het daartoe op het afgesproken tijdstip in ontvangst. Voor afvaart controleert de huurder het vaartuig op schade en aanwezige inventaris en meldt gebreken onverwijld aan de verhuurder. De huurder dient het vaartuig als goed huisvader en goed schipper en overeenkomstig de bestemming en vaarregels (ook qua aantal opvarenden) te gebruiken.
 • De huurder wordt geacht over voldoende vaardigheid te beschikken.
 • De huurder dient een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen.
 • De huurder moet minimaal 18 jaar zijn.
 • Aan het einde van de huurperiode dient de huurder het vaartuig, in dezelfde staat als waarin hij het ontvangen heeft, op de overeengekomen tijd en plaats aan de verhuurder over te dragen ongeacht de weersomstandigheden tenzij artikel 4 (zie Rechten en verplichtingen verhuurder) zich voordoet. Als de huurder in geval van nood het vaartuig verlaat, dient hij de verhuurder hiervan zo spoedig mogelijk in kennis te stellen.
 • De huurder is aansprakelijk voor de (gevolg)schade en/of verlies van het vaartuig, voor zover niet gedekt door de verzekering, ontstaan gedurende de tijd dat hij het vaartuig onder zich heeft. De huurder is niet aansprakelijk indien hij kan aantonen dat de schade en/of verlies niet aan hem of een van zijn mede-opvarenden is toe te rekenen.
 • De huurder mag aan boord geen levende muziek of d.m.v. versterkers mechanische muziek laten horen.

 

Reservering, betaling, annulering

 • In geval van reservering mag de verhuurder een vooruitbetaling vragen. In geval de huurder de vooruitbetaling niet tijdig voldoet dan wel het gehuurde niet tijdig in ontvangst neemt, kan hij aan zijn reservering geen rechten ontlenen.
 • Uiterlijk op de aanvangsdatum van de huurperiode en voor afvaart dient de waarborgsom en de volledige huursom voldaan te zijn. De waarborgsom wordt na afloop van de huurperiode onder aftrek van hetgeen de huurder nog aan de verhuurder verschuldigd is, aan de eerstgenoemde gerestitueerd.
 • Annulering door de huurder langer dan een week voor aanvang van de overeengekomen huurperiode kan kosteloos, een week tot twee dagen voor aanvang van de huurperiode is de huurder 50% van de huursom verschuldigd en vanaf twee dagen voor aanvang is 100% van de huursom verschuldigd. De verhuurder is 25% van de huursom verschuldigd indien het vaartuig zonder voorafgaand schriftelijk bericht niet beschikbaar is.
eco boats Amsterdam logo

Eco Boats Amsterdam
Zandhoek 22
1013 KT Amsterdam
Telefoonnummer: + 31 (0) 621617111  – Bereikbaar elke dag van 10:00 tot 22:00 uur
E-mail: info@ecoboatsamsterdam.com
KVK: 34241039
BTW-nummer: NL146432630B02

Grachten varen Amsterdam met Eco Boats

Grachten varen Amsterdam met Eco Boats

Plek voor 12 personen
Privé boot huren
Incl. kussens, dekens en vaarkaart
Zelf varen zonder vaarbewijs
Robuust stuur en gashendel
Elektrische sloep huren
Gratis zwemvesten voor kinderen
Jij bent de kapitein

Bootverhuur Amsterdam locatie

Eco Boats Amsterdam is te vinden op Zandhoek 22, 1013 KT Amsterdam. Onze bootverhuur locatie is in het Westerdok, op nog geen 15 minuten lopen van Station Amsterdam Centraal of 5 minuten met bus 48, halte Barendszplein. Ook is er voldoende parkeerplek in de buurt voor als je met de auto of fiets komt. Er zijn meerdere parkeergarages op loopafstand waar je kunt parkeren.

Bekijk de routebeschrijving

Vaarroutes Amsterdam

Vaarroute Amsterdam: 2 uur

In 2 uur tijd vaar je langs de bekendste grachten van Amsterdam en kom je langs maar liefst 7 bezienswaardigheden.

Vaarroute Amsterdam: 3 uur

In 3 uur tijd vaar je langs de bekendste grachten van Amsterdam en kom je langs maar liefst 12 bezienswaardigheden.

Welke vaarroute in Amsterdam kies jij?

 • De leukste vaarroutes van Amsterdam
 • Je komt langs meerdere bezienswaardigheden
 • Varen op de bekendste grachten van Amsterdam
 • Je krijgt een handige vaarkaart van de grachten mee
 • Genoeg tijd om de vaarroute af te leggen
 • Combineer het met leuke activiteiten in Amsterdam
Bekijk vaarroutes

Een sloep huren in Amsterdam doe je bij Eco Boats Amsterdam

Heb je een vraag?

Bekijk hier de meest gestelde vragen over varen in Amsterdam. Lees alle veelgestelde vragen

Wij doen aan plastic vissen. Je krijgt dan alle benodigdheden mee aan boord om plastic uit de grachten te vissen tijden je boottocht. Bekijk meer informatie over plastic vissen en geef het van te voren aan bij de opmerkingen als je dit wilt doen tijdens de boottocht.

Ja dat doen wij zeker. Wij hebben bijvoorbeeld een hele leuke speurtocht die je samen met vrienden, familie of collega’s kunt doen. Neem hierover contact met ons op. Je kunt ook plastic vissen tijdens je boottocht. Wil je dit graag doen? Zet dit dan in de opmerkingen bij het maken van een reservering.

De borg bedraagt €150 en wordt achteraf verrekend bij schade of misdragingen. Betaling is alleen mogelijk via creditcard of contant.

Of neem contact met ons op

Niet gevonden wat je zoekt? Wij staan jou graag te woord.

Neem contact met ons op

+31 (0) 6 216 171 11
info@ecoboatsamsterdam.com

Openingstijden

7 dagen per week geopend van 10:00 tot 21:00