Navigatie

Klantenservice


Nu reserveren +31 (0) 6 216 171 11
  • Eco-vriendelijke sloepen
  • Van 1 tot 12 personen
  • Amsterdam Centrum
  • Jij bent de kapitein

Ahoy, wij zijn de Amsterdammers van Eco Boats

Eco Boats Amsterdam heeft de nieuwste elektrische sloepen, gebouwd in 2022, met de nieuwste technieken en beste materialen. Na jarenlang voor een ander verhuurbedrijf gewerkt te hebben, hebben wij besloten om zelf een vergunning aan te vragen. Na maanden nadenken en tekenen van de perfecte boot, zijn wij erg trots op het eindresultaat. Ontdek het zelf tijdens een van de mooie boottochten die je kunt maken door Amsterdam.

Jij bent de kapitein

Bij Eco Boats huur je een privé sloep. Je mag bij ons zelf varen zonder vaarbewijs. Er is plek voor 12 personen op onze Keizers Sloepen en voor 8 personen op onze Prinsen Sloepen. Je bent ook nog eens duurzaam bezig! Al onze boten zijn elektrisch zodat ze de grachten niet onnodig vervuilen. Je hebt daardoor ook geen last van een ronkende motor of vieze uitlaatgassen tijdens het grachten varen. Hoe fijn is dat! Meer over ons lezen? Neem een kijkje bij onze blog.

Plastic vissen

Wij vinden het erg belangrijk om de Amsterdamse grachten schoon te houden. De grachtengordel staat niet voor niet op de UNESCO Werelderfgoedlijst, dit willen wij graag zo houden. Jij kunt ons hierbij helpen. Het is bij ons mogelijk om tijdens het varen plastic uit de grachten te vissen. Wij zorgen ervoor dat al het materiaal aanwezig is aan boord om dit mogelijk te maken. Geef bij het maken van een reservering ‘plastic vissen‘ aan als je dit wilt doen, dan zorgen wij dat alles klaar staat voor vertrek. Dit is gratis bij het huren van een boot.

Routebeschrijving

Eco Boats is te vinden op Zandhoek 22, 1013KT Amsterdam en is zeer goed bereikbaar met het OV, fiets, auto en is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Er is een parkeergarage om de hoek, op enkele minuten loopafstand van onze bootverhuur. Bekijk de routebeschrijving naar Eco Boats voor meer informatie over waar je kunt parkeren, hoe je er met het openbaar vervoer komt en welke looproutes er zijn. Bij onze locatie bevindt zich tevens een café/restaurant, met fantastische zonnige terrassen. Zo kun je voor of na jouw vaartocht door Amsterdam nog genieten van een heerlijke drankje. 

Contact

Heb je vragen over het huren van een boot bij Eco Boats Amsterdam? Neem gerust contact met ons op of neem een kijkje bij de meest gestelde vragen. We helpen je graag!

Waarom kiezen klanten voor Eco Boats Amsterdam

Dit krijg je bij Eco Boats Amsterdam

Dit krijg je bij Eco Boats Amsterdam

Plek voor 1 tot 12 personen
Privé boot huren in Amsterdam
Incl. kussens, dekens en vaarkaart
Zelf varen zonder vaarbewijs
Robuust stuur en gashendel
Elektrisch, fluisterstil en schoon
Gratis zwemvesten voor kinderen
Jij bent de kapitein

Locatie Eco Boats Amsterdam

Eco Boats Amsterdam is te vinden op Zandhoek 22, 1013 KT Amsterdam. Onze bootverhuur is in het Westerdok, op nog geen 15 minuten lopen van Station Amsterdam Centraal of 5 minuten met bus 48, halte Barendszplein. Ook is er voldoende parkeerplek in de buurt voor als je met de auto of fiets komt. Er zijn meerdere parkeergarages op loopafstand waar je kunt parkeren.

Bekijk de routebeschrijving

De eco-vriendelijke sloepen van Amsterdam

Heb je een vraag?

Bekijk hier de meest gestelde vragen over onze bootverhuur in Amsterdam. Lees alle veelgestelde vragen

Wij bieden zeer voordelige tarieven aan. Je huurt al een boot voor minimaal 2 uur en daarna betaal je een laag bedrag per uur. Zo kun je zelf bepalen hoe lang je wilt varen.
  • Keizerssloep: €60 per uur
  • Prinsensloep: €50 per uur

Onze locatie is te vinden op Zandhoek 22 1013 KT Amsterdam. Bekijk hier de routebeschrijving.

We zijn elke dag, het hele jaar door open.
  • Maandag tot en met vrijdag: 11:00 - 19:00 uur
  • Zaterdag en zondag: 10:00 - 20:00 uur

Of neem contact met ons op

Niet gevonden wat je zoekt? Wij staan jou graag te woord.

Neem contact met ons op

+31 (0) 6 216 171 11
info@ecoboatsamsterdam.com

Openingstijden


Maandag: 10:00 - 20:00
Dinsdag: 10:00 - 20:00
Woensdag: 10:00 - 20:00
Donderdag: 10:00 - 20:00
Vrijdag: 10:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 20:00
Zondag: 10:00 - 20:00