Skip links

Boot huren Amsterdam 

Een boot huren in Amsterdam was nog nooit zo makkelijk! Wil je de grachten van Amsterdam per boot ontdekken? Dan ben je bij Eco Boats aan het goede adres. De allernieuwste boten, fluisterstil en tot 14 uur varen met de elektrische motor. 

 

Boot huren

Boothuur in het centrum van Amsterdam

Eco Boats Amsterdam ligt in het centrum van Amsterdam, dichtbij Centraal Station. Onze steiger ligt in het Westerdok en is perfect bereikbaar met de trein, tram, bus of auto. Vanuit het Westerdok vaar je zo de grachten van Amsterdam in en geniet je van al het moois wat de hoofdstad te bieden heeft.

Boot huren

Tarieven van boothuur bij Eco Boats

Als je bij ons een boot huurt, dan kun je per uur betalen. Zo huur je al een boot vanaf 50,- per uur op doordeweekse dagen en op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 60,- per uur. Alleen op speciale feestdagen en tijdens bepaalde evenementen gelden er andere tarieven.

Dit zijn onze uurtarieven:

€50,-
€60,-*
*in verband met piekuren

Maandag t/m Donderdag

Vrijdag t/m Zondag

€50,-

Maandag t/m Donderdag

60,00*
*in verband met piekuren

Vrijdag t/m Zondag

SHORT TOOL TIP MESSAGE

Dit krijg je mee aan boord

Een veelgestelde vraag is: wat krijg je allemaal mee aan boord voor dit tarief? Wij willen jou het natuurlijk zo comfortabel mogelijk maken zodat je heerlijk kunt genieten van de boottocht door Amsterdam. Dit ontvang je mee aan boord:

  • Kussens
  • Dekens
  • Vaarkaart van Amsterdam


Neem zelf gerust hapjes en drankjes mee aan boord. Let wel op dat de bestuurder van de boot nuchter moet zijn tijdens de boottocht. 
Daarnaast zorgen wij voor een uitgebreide uitleg over de boot, de vaarregels in Amsterdam en alle nodige instructies zodat je als een ervaren kapitein door de grachten vaart.

 

boot huren

 

Wat heb je nog meer nodig als je een boot wilt huren?

Neem de volgende dingen mee als je bij ons gereserveerd hebt of langs komt om een boot te huren:

  • Een geldig legitimatiebewijs
  • Borg van €150,- contant of een creditcard
  • Bewijs van reservering, indien je van tevoren geboekt hebt.

Eco boot huren Amsterdam

Eco Boats Amsterdam heeft zijn naam te danken aan hoe we ons inzetten voor duurzaam varen. De bootjes zijn namelijk aangedreven door elektriciteit waardoor de grachten en omgeving minder worden vervuild. Het plan van de gemeente Amsterdam om de grachten helemaal diesel vrij te krijgen, hebben wij als voorbeeld genomen. Daarom zijn wij altijd bezig met het het schoonhouden van de grachten van Amsterdam. Zo doen we ook aan plastic vissen en organiseren we boottochten waarbij jij dit ook kan doen! Lees hier meer.

Reserveer nu jouw Eco Boat

Wil je verzekerd zijn van een boot, dan raden we aan van tevoren te reserveren. Onze Eco Boats zijn geschikt voor een gezelschap tot 12 personen. Ben je met een groter gezelschap dan kun je natuurlijk meerdere boten huren, afhankelijk van de beschikbaarheid. Vooral op mooie dagen kan het zijn dan onze tien boten verhuurd zijn. Daarom raden wij het aan om alvast online te reserveren.

 

reserveer hier
Boot huren Amsterdam

Heb je nog vragen over boothuur bij Eco Boats?

Neem gerust telefonisch contact met ons op via 06 21617111 of per email via info@ecoboatsamsterdam.com. Wij voorzien je graag van extra informatie en beschikbaarheid van de boten.

 

Vaarregels

Als u in Amsterdam vaart, dient u zich aan de volgende regels te houden.

verboden af te meren Amsterdamse grachten

Verboden af te meren

niet aanmeren grachten amsterdam

Verboden aan te meren

vaarregels grachten amsterdam

Verboden te passeren

verboden te varen grachten amsterdam

In-, uitvaren verboden

vaarregels Amsterdam

Doorvaartverbod

Bekijk alle vaarregels
verboden af te meren Amsterdamse grachten

Verboden af te meren

niet aanmeren grachten amsterdam

Verboden aan te meren

vaarregels grachten amsterdam

Verboden te passeren

verboden te varen grachten amsterdam

In-, uitvaren verboden

vaarregels Amsterdam

Doorvaartverbod

Bekijk alle vaarregels

Social feed

Canal Motorboats

Al onze boten verhuurd? Geen nood! Ons zusterbedrijf Canal Motorboats heeft vast nog wel een aantal sloepen beschikbaar. Dezelfde vrolijke service en liefde voor varen voor zeer scherpe tarieven. Reserveer snel.

naar Canal Motorboats