Skip links

De leukste buiten activiteiten in Amsterdam met kind

De lente is begonnen en het weer begint zachter te worden. Tijd om naar buiten te gaan. Maar wat kun je als gezin ondernemen in de tijden van corona crisis? Het is toegestaan om als gezin op pad te gaan, maar het wordt afgeraden hierbij in contact te komen met anderen. Dan vallen er al gauw heel veel dingen af. Varen door de grachten van Amsterdam is één van de activiteiten in Amsterdam met kind, waar je nog van kan genieten in de huidige situatie.

Varen in Amsterdam

Leerzame activiteit Amsterdam met kind

Door de grachten varen is behalve leuk ook nog eens heel leerzaam! De grachten van Amsterdam hebben namelijk een rijke geschiedenis. Vaar door de 9 straatjes; een plek waar het sinds de 17e eeuw het bruist van ambacht, handel en cultuur. Bezoek de oude munttoren, die in de middeleeuwen deel uitmaakte van de stadspoorten. Of vaar langs het oudste monument van Amsterdam; de Oude kerk die in 1306 is gebouwd. Een leuke activiteit voor de kinderen waarbij veel te leren valt.

Reserveer

Activiteiten Amsterdam met kind tijdens corona crisis

Het voordeel van varen is dat je geen zorgen hoeft te maken over besmettingsgevaar van corona. Tijdens de vaartocht ben je met je gezin even afgezonderd van de buitenwereld en kan je zorgeloos genieten van een mooie dag. Ons professionele team zal bij aankomst op afstand uitleggen hoe de boot werkt en de boot klaarmaken voor vertrek.

Duurzame activiteiten Amsterdam met kind

De Eco boten zijn ontworpen met een duurzaam oogpunt. We hebben al onze boten voorzien van elektrische motoren, waardoor er geen uitstoot of vervuiling plaatsvindt. Daarnaast zijn ze fluisterstil zodat je heerlijk kan genieten van een rustige vaartocht door de grachten van Amsterdam.

Wil jij nog een extra steentje bijdragen? Dan is plastic vissen het perfecte uitje voor jou. Geef in het reserveringssysteem aan dat je wilt plastic vissen en jij en je gezin ontvangen bij aankomst materialen om onze grachten schoon te vissen. Dit is geheel kosteloos en een absolute aanrader als activiteit in Amsterdam met de kinderen!

Speurtocht Amsterdam met kind

De grachten liggen vol verrassingen. Wij hebben een leuke speurtocht voor je uitgestippeld. Leerzaam en super leuk voor de kids! Noteer “speurtocht” bij opmerkingen tijdens het reserveren en wij zorgen dat deze klaar staat voor vertrek.

Start de speurtocht

Veilige activiteiten Amsterdam met kind

De Eco boten worden na gebruik schoongemaakt zodat je geen zorgen hoeft te maken voor aanraking met het corona virus.

Meer informatie?

Bekijk onze sloep huren pagina voor meer info.

Of neem contact met ons op. We voorzien jou graag van extra informatie.

 

 

 

 

 

Vaarregels

Vaarregels in Amsterdam, voor een veilige tocht:

verboden af te meren Amsterdamse grachten

Afmeren is verboden

niet aanmeren grachten amsterdam

Verboden aan te meren

vaarregels grachten amsterdam

Verboden te passeren

verboden te varen grachten amsterdam

In-, uitvaren verboden

vaarregels Amsterdam

Doorvaartverbod

Bekijk alle vaarregels
verboden af te meren Amsterdamse grachten

Afmeren is verboden

niet aanmeren grachten amsterdam

Verboden aan te meren

vaarregels grachten amsterdam

Verboden te passeren

verboden te varen grachten amsterdam

In-, uitvaren verboden

vaarregels Amsterdam

Doorvaartverbod

Bekijk alle vaarregels

Social feed

Canal Motorboats

Al onze boten verhuurd? Geen nood! Ons zusterbedrijf Canal Motorboats heeft vast nog wel een aantal sloepen beschikbaar. Dezelfde vrolijke service en liefde voor varen voor zeer scherpe tarieven. Reserveer snel.

naar Canal Motorboats