Navigatie

Klantenservice


Nu reserveren +31 (0) 6 216 171 11
  • Mooiste sloepen
  • Plek voor 12 personen
  • Midden in het centrum
  • Jij bent de kapitein

NEMO Wetenschapsmuseum

Ontdek het meest interactieve museum van Amsterdam. Ideaal te combineren met een leuke vaartocht waarbij je eerst langs het prachtige en herkenbare gebouw van NEMO Wetenschapsmuseum vaart, luncht op het dak en ten slotte naar binnen gaat voor allerlei activiteiten, scheikundige proeven en meer. Lees meer over NEMO >

Hermitage Amsterdam

Een van de oudste en meest beroemde gebouwen van Amsterdam. De Hermitage is vanaf de Amstel goed te bewonderen. Ben je geïnteresseerd in kunst in de breedste zin van het woord? Combineer jouw boottocht met een bezoek aan het museum.  Lees meer over de Hermitage Amsterdam > 

De Oude kerk

De Oude kerk is het oudste gebouw van Amsterdam, vermoedelijk gebouwd in 1306. De kerk staat vooral bekend vanwege de bouwstijl en historische karakter. Je kunt de kerk vanuit je boot zien als je door het centrum over de Oudezijds Voorburgwal vaart. Lees meer over de Oude Kerk > 

De Munttoren

In 1618 brandde de Regulierspoort af, maar het onderste gedeelte bleef gespaard. Dit was het gedeelte van de Munttoren. Je kunt dit zien als je vanaf de Amstel onder de Halvemaansbrug door vaart, richting de Singel. Lees meer over de Munttoren > 

Het Anne Frank Huis

Wie kent het Anne Frank Huis niet? Ieder jaar zijn er niet voor niets meer dan 1 miljoen bezoekers. Je wordt meegenomen naar het verhaal van Anne Frank toen zij met haar familie ondergedoken zat in het Achterhuis tijdens de Tweede Wereldoorlog. Erg indrukwekkend om langs te varen. Lees meer over het Anne Frank Huis > 

Scheepvaart Museum Amsterdam

Nog zo’n prachtig museumpand in Amsterdam is die van het Scheepvaart Museum. Geef jouw dag in Amsterdam een nautisch thema door de vaartocht te combineren met een bezoek aan dit museum. Je leert van alles over de scheepvaarthistorie in Amsterdam en Nederland.

De Gouden Bocht aan de Herengracht

Misschien heb je al eens eerder over de Gouden Bocht gehoord. Het is het meest prestigieuze deel van de Amsterdamse grachten doordat de rijkste Amsterdammers zich hier in de 17e eeuw vestigden. Het is zeker de moeite waard om hier langs te varen en de prachtige panden te bewonderen.

Het Wapen van Riga

Dit pand kom je tegen wanneer je de vaarroute van 3 uur vaart. Op de Oudezijds Voorburgwal nr. 14 staat dit prachtige huis met trapgevel. Het pand is gebouwd in 1605 in opdracht van een koopman uit Riga.

Meer bezienswaardigheden in Amsterdam

Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke bezienswaardigheden in Amsterdam. Wij hebben daarom vaarroutes uitgestippeld waarbij je langs maar liefst 17 bezienswaardigheden in Amsterdam vaart. Hoe tof is dat!

Grachten varen Amsterdam met Eco Boats

Grachten varen Amsterdam met Eco Boats

Plek voor 12 personen
Privé boot huren
Incl. kussens, dekens en vaarkaart
Zelf varen zonder vaarbewijs
Robuust stuur en gashendel
Elektrische sloep huren
Gratis zwemvesten voor kinderen
Jij bent de kapitein

Bootverhuur Amsterdam locatie

Eco Boats Amsterdam is te vinden op Zandhoek 22, 1013 KT Amsterdam. Onze bootverhuur locatie is in het Westerdok, op nog geen 15 minuten lopen van Station Amsterdam Centraal of 5 minuten met bus 48, halte Barendszplein. Ook is er voldoende parkeerplek in de buurt voor als je met de auto of fiets komt. Er zijn meerdere parkeergarages op loopafstand waar je kunt parkeren.

Bekijk de routebeschrijving

Vaarroutes Amsterdam

Vaarroute Amsterdam: 2 uur

In 2 uur tijd vaar je langs de bekendste grachten van Amsterdam en kom je langs maar liefst 7 bezienswaardigheden.

Vaarroute Amsterdam: 3 uur

In 3 uur tijd vaar je langs de bekendste grachten van Amsterdam en kom je langs maar liefst 12 bezienswaardigheden.

Welke vaarroute in Amsterdam kies jij?

  • De leukste vaarroutes van Amsterdam
  • Je komt langs meerdere bezienswaardigheden
  • Varen op de bekendste grachten van Amsterdam
  • Je krijgt een handige vaarkaart van de grachten mee
  • Genoeg tijd om de vaarroute af te leggen
  • Combineer het met leuke activiteiten in Amsterdam
Bekijk vaarroutes

Een sloep huren in Amsterdam doe je bij Eco Boats Amsterdam

Heb je een vraag?

Bekijk hier de meest gestelde vragen over varen in Amsterdam. Lees alle veelgestelde vragen

Wij doen aan plastic vissen. Je krijgt dan alle benodigdheden mee aan boord om plastic uit de grachten te vissen tijden je boottocht. Bekijk meer informatie over plastic vissen en geef het van te voren aan bij de opmerkingen als je dit wilt doen tijdens de boottocht.

Ja dat doen wij zeker. Wij hebben bijvoorbeeld een hele leuke speurtocht die je samen met vrienden, familie of collega’s kunt doen. Neem hierover contact met ons op. Je kunt ook plastic vissen tijdens je boottocht. Wil je dit graag doen? Zet dit dan in de opmerkingen bij het maken van een reservering.

De borg bedraagt €150 en wordt achteraf verrekend bij schade of misdragingen. Betaling is alleen mogelijk via creditcard of contant.

Of neem contact met ons op

Niet gevonden wat je zoekt? Wij staan jou graag te woord.

Neem contact met ons op

+31 (0) 6 216 171 11
info@ecoboatsamsterdam.com

Openingstijden

7 dagen per week geopend van 10:00 tot 21:00