Navigatie

Klantenservice


Nu reserveren +31 (0) 6 216 171 11
 • Mooiste sloepen
 • Plek voor 12 personen
 • Midden in het centrum
 • Jij bent de kapitein

Eco Boats Amsterdam sloepverhuur

Er zijn veel sloep verhuurders in Amsterdam. Maar welke sloep verhuur in Amsterdam is de beste? Wij vertellen je graag wat onze voordelen zijn.

 • Sloepverhuur Amsterdam centrum
 • Fluisterstille, geruisloze sloepen
 • Milieubewust varen 
 • Plastic vissen tijdens het varen
 • Stuur door middel van een stuurwiel
 • Goedkope sloep verhuur Amsterdam
 • Zelf sloep varen zonder vaarbewijs
 • Privé sloepverhuur Amsterdam
 • De sloepen zijn ruim genoeg voor 12 personen
 • Incl. comfortabele dekens, kussens en een vaarkaart van de stad
 • Handige opbergvakken voor je spullen op de sloep
 • Speciale wensen? Wij regelen het!

Sloepverhuur Amsterdam Centrum

Eco Boats Amsterdam heeft een prachtige sloep verhuur locatie bij het Westerdok. Dit is vlakbij Amsterdam Centraal Station. Wij zijn dan ook goed te bereiken met het ov, de auto, fiets of lopend vanaf het station. Wil jij in het centrum van Amsterdam sloep varen? Dan is sloepverhuur Eco Boats Amsterdam the place to be. Bij ons vaar jij direct het centrum in. Vaar over de historische grachten en ontdek Amsterdam. 

Sloep varen met vrienden en familie

Wil je sloep varen met vrienden en familie? Onze sloepen zijn ruim genoeg om met 12 personen te varen. De sloepen hebben ingebouwde opbergvakken waar jij al je spullen kwijt kunt. Zo weet je zeker dat al je spullen veilig en droog blijven. Laat aan je vrienden, familie of collega’s zien wat voor een geweldige schipper jij bent en vaar met je eigen privé sloep in Amsterdam. Je hebt geen vaarbewijs nodig om de sloep te besturen.

Goedkope sloepverhuur Amsterdam

Ondanks dat wij splinternieuwe sloepen hebben die ook nog eens milieubewust zijn, rekenen wij geen hoge prijs bij onze sloepverhuur in Amsterdam. Je kunt bij ons al voor minstens 2 uur of langer sloep varen. Bij veel sloepverhuurders in Amsterdam is het zo dat je voor een heel dagdeel moet betalen. Dat is bij ons niet het geval. Wij hanteren voordelige tarieven.

Zelf sloep varen in Amsterdam

Jij bent de kapitein!

Je mag zelf varen bij onze sloepverhuur in Amsterdam! Geen zorgen als je geen ervaring hebt. Het is makkelijker dan je denkt en je hebt geen vaarbewijs nodig. We leggen alles duidelijk uit voor vertrek. Wil je liever niet zelf  varen maar een sloep met kapitein huren? Neem in dat geval contact met onze sloepverhuur op voor de mogelijkheden.

Privé sloep verhuur Amsterdam

Bij Eco Boats Amsterdam krijg jij een eigen privé sloep mee voor jou en jouw gezelschap. Jij bent de kapitein en mag zelf de sloep besturen. Bedenk van te voren een leuke route of beslis op het moment zelf waar je naartoe wilt varen. De keuze is aan jou! Wij hebben alvast een aantal vaarroutes uitgestippeld voor je.

Elektrische sloepverhuur Amsterdam

Naast onze aantrekkelijke prijzen, zijn wij ook nog eens actief bezig met het milieu. Onze sloepen zijn elektrisch, fluisterstil, duurzaam en milieubewust. Ze zijn hier speciaal voor gebouwd. Onze missie is om de grachten van Amsterdam schoon te houden én het ook schoon te maken. We doen dit bijvoorbeeld door plastic uit de grachten te vissen.  Wil jij tijdens jouw vaartocht ook plastic vissen? Zet dan bij het huren van een sloep in de opmerkingen:  ‘plastic vissen’. 

Wat moet je meenemen?

Neem gerust hapjes en drankjes mee aan boord om het varen nog leuker te maken. Let op: de bestuurder van de boot moet nuchter blijven. Neem in ieder geval het volgende mee naar onze Amsterdamse sloepverhuur als je gaat varen:

 • Een geldig legitimatiebewijs
 • Bewijs van reservering
 • De borg bedraagt €150 en wordt achteraf verrekend bij schade of misdragingen (creditcard of contant)
Grachten varen Amsterdam met Eco Boats

Grachten varen Amsterdam met Eco Boats

Plek voor 12 personen
Privé boot huren
Incl. kussens, dekens en vaarkaart
Zelf varen zonder vaarbewijs
Robuust stuur en gashendel
Elektrische sloep huren
Gratis zwemvesten voor kinderen
Jij bent de kapitein

Bootverhuur Amsterdam locatie

Eco Boats Amsterdam is te vinden op Zandhoek 22, 1013 KT Amsterdam. Onze bootverhuur locatie is in het Westerdok, op nog geen 15 minuten lopen van Station Amsterdam Centraal of 5 minuten met bus 48, halte Barendszplein. Ook is er voldoende parkeerplek in de buurt voor als je met de auto of fiets komt. Er zijn meerdere parkeergarages op loopafstand waar je kunt parkeren.

Bekijk de routebeschrijving

Vaarroutes Amsterdam

Vaarroute Amsterdam: 2 uur

In 2 uur tijd vaar je langs de bekendste grachten van Amsterdam en kom je langs maar liefst 7 bezienswaardigheden.

Vaarroute Amsterdam: 3 uur

In 3 uur tijd vaar je langs de bekendste grachten van Amsterdam en kom je langs maar liefst 12 bezienswaardigheden.

Welke vaarroute in Amsterdam kies jij?

 • De leukste vaarroutes van Amsterdam
 • Je komt langs meerdere bezienswaardigheden
 • Varen op de bekendste grachten van Amsterdam
 • Je krijgt een handige vaarkaart van de grachten mee
 • Genoeg tijd om de vaarroute af te leggen
 • Combineer het met leuke activiteiten in Amsterdam
Bekijk vaarroutes

Een sloep huren in Amsterdam doe je bij Eco Boats Amsterdam

Heb je een vraag?

Bekijk hier de meest gestelde vragen over varen in Amsterdam. Lees alle veelgestelde vragen

Wij doen aan plastic vissen. Je krijgt dan alle benodigdheden mee aan boord om plastic uit de grachten te vissen tijden je boottocht. Bekijk meer informatie over plastic vissen en geef het van te voren aan bij de opmerkingen als je dit wilt doen tijdens de boottocht.

Ja dat doen wij zeker. Wij hebben bijvoorbeeld een hele leuke speurtocht die je samen met vrienden, familie of collega’s kunt doen. Neem hierover contact met ons op. Je kunt ook plastic vissen tijdens je boottocht. Wil je dit graag doen? Zet dit dan in de opmerkingen bij het maken van een reservering.

De borg bedraagt €150 en wordt achteraf verrekend bij schade of misdragingen. Betaling is alleen mogelijk via creditcard of contant.

Of neem contact met ons op

Niet gevonden wat je zoekt? Wij staan jou graag te woord.

Neem contact met ons op

+31 (0) 6 216 171 11
info@ecoboatsamsterdam.com

Openingstijden

7 dagen per week geopend van 10:00 tot 21:00