Skip links

Sloepverhuur Amsterdam

Eco Boats is dé plek om naartoe te gaan voor sloepverhuur Amsterdam. Onze sloepen zijn niet alleen erg ruim, ze zijn ook nog eens milieuvriendelijk en voordelig. Je mag de sloep zelf besturen, je hebt hier geen vaarbewijs voor nodig. Wil jij iets leuks doen in de stad? Kom langs bij onze sloep verhuur in Amsterdam en vaar over de mooiste grachten.

Sloep reserveren

Amsterdam sloepverhuur bij Eco Boats

Er zijn veel sloep verhuurders in Amsterdam. Maar welke sloep verhuur in Amsterdam is de beste? Wij vertellen jou graag wat de voordelen van sloepverhuurder Eco Boats zijn!

 • Amsterdamse sloep verhuur in het centrum
 • Wij verhuren sloepen die fluisterstil en geruisloos zijn
 • Milieubewust varen dankzij onze sloepen
 • Goedkope sloepverhuur Amsterdam
 • Zelf sloep varen in Amsterdam zonder vaarbewijs
 • Privé sloepverhuur Amsterdam
 • De sloepen zijn ruim genoeg voor 10 personen
 • Incl. comfortabele dekens, kussens en een vaarkaart van de stad
 • Handige opbergvakken voor je spullen op de sloep
 • Speciale wensen? Wij regelen het!
Amsterdam sloepverhuur

Sloep verhuur Amsterdam Centrum

Eco Boats Amsterdam heeft een prachtige sloep verhuur locatie bij het Westerdok. Dit is vlakbij Amsterdam Centraal Station. Wij zijn dan ook goed te bereiken met het ov, de auto, fiets of lopend vanaf het station. Wil jij in het centrum van Amsterdam sloep varen? Dan is sloep verhuur Eco Boats Amsterdam the place to be. Bij ons vaar jij direct het centrum in. Vaar over de historische grachten en ontdek Amsterdam. 

Met hoeveel mensen mag je sloep varen in Amsterdam?

Onze sloepen zijn ruim genoeg om met 10 personen te varen. De sloepen hebben ingebouwde opbergvakken waar jij al je spullen kwijt kunt. Zo weet je zeker dat al je spullen veilig en droog blijven. Laat aan je vrienden, familie of collega’s zien wat voor een geweldige schipper jij bent en vaar met je eigen privé sloep in Amsterdam. Je hebt geen vaarbewijs nodig om de sloep te besturen.

Goedkope sloep verhuur Amsterdam

Ondanks dat wij splinternieuwe sloepen hebben die ook nog eens speciaal voor ons zijn gemaakt én milieubewust zijn, rekenen wij geen hoge prijs bij onze sloepverhuur in Amsterdam. 

Je kunt bij ons al voor minstens 2 uur of langer sloep varen in Amsterdam. Doordat je zelf beslist hoe lang je wilt sloep varen, betaal je nooit te veel bij onze Amsterdamse sloepverhuur. Bij veel sloepverhuurders in Amsterdam is het namelijk zo dat je voor een heel dagdeel moet betalen. Dat is bij ons niet het geval. Wij hanteren voordelige uurtarieven.

€50,-
€60,-*
*in verband met piekuren

Maandag t/m Donderdag

Vrijdag t/m Zondag

€50,-

Maandag t/m Donderdag

60,00*
*in verband met piekuren

Vrijdag t/m Zondag

Sloep varen
SHORT TOOL TIP MESSAGE

Amsterdam sloep verhuur zelf varen

Jij bent de kapitein!

Je mag zelf varen bij onze sloepenverhuur in Amsterdam! Geen zorgen als je geen ervaring hebt. Het is makkelijker dan je denkt en je hebt geen vaarbewijs nodig. We leggen ook alles duidelijk uit voor vertrek. Wil je liever niet zelf sloep varen in Amsterdam maar een sloep met kapitein huren? Neem in dat geval contact met ons op voor de mogelijkheden.

Privé sloepenverhuur Amsterdam

Bij Eco Boats Amsterdam krijg jij een eigen privé sloep mee. Jij bent de kapitein en mag zelf de sloep varen. Bedenk van te voren een leuke route of beslis op het moment zelf waar je naartoe wilt varen. De keuze is aan jou! Neem eens een kijkje bij onze vaarroutes of vraag gerust om advies. We helpen je hier graag bij!

Elektrische sloep verhuur Amsterdam

Naast onze aantrekkelijke prijzen, zijn wij ook nog eens actief bezig met het milieu. Onze sloepen zijn elektrisch, fluisterstil, duurzaam en milieubewust. Ze zijn hier speciaal voor gebouwd. Onze missie is om de grachten van Amsterdam schoon te maken én het ook schoon te houden. We doen dit bijvoorbeeld door plastic uit de grachten te vissen.  Wil jij tijdens het sloep varen in Amsterdam ook plastic vissen? Zet dan bij het huren van een sloep in de opmerkingen:  ‘plastic vissen’. Wij geven jou dan een schepnet mee waarmee jij plastic uit het water kan vissen!

Meer over Plastic Vissen

Wat moet je meenemen naar de sloepverhuur?

Neem gerust hapjes en drankjes mee aan boord om het varen nog leuker te maken. Let op: de bestuurder van de boot moet nuchter zijn. Neem in ieder geval de volgende dingen mee naar onze sloep verhuur in Amsterdam als je gaat varen:

 • Een geldig legitimatiebewijs
 • Bewijs van reservering
 • De borg bedraagt €150 en wordt achteraf verrekend bij schade of misdragingen (creditcard of contant)
sloep verhuur in Amsterdam

Meer informatie over Amsterdam sloep verhuur

Heb jij vragen over onze sloep verhuur in Amsterdam? Bekijk dan de meest gestelde vragen. Je kunt ook contact met ons opnemen. We voorzien je graag van extra informatie.

Meest gestelde vragen

Amsterdam sloepverhuur regels

Bekijk hier de sloep verhuur Amsterdam regels, voor een veilige vaartocht:

verboden af te meren Amsterdamse grachten

Afmeren is verboden

niet aanmeren grachten amsterdam

Verboden aan te meren

vaarregels grachten amsterdam

Verboden te passeren

verboden te varen grachten amsterdam

In-, uitvaren verboden

vaarregels Amsterdam

Doorvaartverbod

Bekijk alle vaarregels
verboden af te meren Amsterdamse grachten

Afmeren is verboden

niet aanmeren grachten amsterdam

Verboden aan te meren

vaarregels grachten amsterdam

Verboden te passeren

verboden te varen grachten amsterdam

In-, uitvaren verboden

vaarregels Amsterdam

Doorvaartverbod

Bekijk alle vaarregels

Canal Motorboats

Al onze boten verhuurd? Geen nood! Ons zusterbedrijf Canal Motorboats heeft vast nog wel een aantal sloepen beschikbaar. Dezelfde vrolijke service en liefde voor varen voor zeer scherpe tarieven. Reserveer snel.

naar Canal Motorboats