Skip links
boot uitje amsterdam

Boot uitje Amsterdam: grachten varen in een Eco Boat

Op zoek naar het leukste boot uitje van Amsterdam? Eco Boats Amsterdam verhuurt privé boten zodat je samen met vrienden en familie een spetterend dagje op het water kunt beleven. Je mag zelf varen en je hebt geen vaarbewijs nodig. Iedereen kan een kapitein zijn bij ons! Benieuwd hoe je jouw bootuitje in Amsterdam perfect kan maken? Lees dan snel verder.

Reserveer hier

Amsterdam boot uitje met vrienden en familie

Met een bootje door de grachten van Amsterdam varen is een perfect boot uitje met vrienden en familie! Je krijgt een privé bootje mee die je zelf mag besturen. Geen zorgen, je hebt hier geen vaarbewijs voor nodig. Stippel je eigen route uit en laat aan je vrienden en familie zien wat voor een geweldige kapitein jij bent. Doordat je een privé boot meekrijgt kun je zelf bepalen hoe lang jij wilt varen en waar je heen wilt. Een boot uitje in Amsterdam is dus heel goed te combineren met andere leuke activiteiten die je in de stad kunt doen.

Ontdek de stad op een unieke manier tijdens een bootuitje

Wij zijn van mening dat de stad het beste te bewonderen is vanaf de grachten. Je kunt op deze manier namelijk direct door de binnenstad van Amsterdam varen zonder de drukte van de stad. Vaar door de historische grachten van Amsterdam en verken de stad vanuit een ander perspectief. Zo kan je bijvoorbeeld langs het Anne Frank huis varen, dieren spotten in Artis, Nemo ontdekken of aanmeren langs één van de vele restaurantjes aan het water. Wij hebben alvast een aantal leuke vaarroutes in Amsterdam uitgestippeld. Neem een kijkje en laat je inspireren voor je volgende boot uitje Amsterdam!

Picknicken tijdens een boot uitje Amsterdam

Heb jij al eens op een boot gepicknickt? Het is zeker weten een aanrader! Maak thuis alvast wat lekkere hapjes en drankjes en geniet samen met je gezelschap van een heerlijke lunch of diner op je eigen privé boot. Geen tijd of zin om zelf iets te maken? Vaar langs een restaurantje en bestel wat lekkers! Er zijn super veel leuke tentjes waar je langs kunt varen of eten kunt afhalen. Wij hebben alvast een aantal leuke restaurant langs de grachten in een overzicht gezet. Ga jij picknicken tijdens je volgende bootuitje Amsterdam?

Speurtocht boot uitje Amsterdam

Een speurtocht doen door Amsterdam tijdens het varen? Dat klinkt toch ideaal! Perfect voor een teamuitje, dagje weg met de kids, familie en vrienden. Wij bieden een super leuke speurtocht aan waarbij je verschillende opdrachten moet doen. Je kunt natuurlijk ook zelf een speurtocht uitstippelen of een andere leuke activiteit zoals een quiz. Huur bijvoorbeeld 2 boten en maak er een wedstrijdje van.

Bootuitjes Amsterdam ideeën

Heb jij andere leuke ideeën die je tijdens een boot uitje Amsterdam wilt doen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden! We denken graag met je mee. Alles is mogelijk! Heb je bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest in Amsterdam binnenkort? Ook dan kun je een bootje huren.

Reserveer hier