Skip links

Vriendenuitje – sloep huren Amsterdam

Het leukste vriendenuitje van het jaar organiseer je in Amsterdam! Niet alleen omdat je er veel kroegen en cafés kunt vinden, maar ook omdat je hier een prachtige vaartocht kunt maken. Huur een sloep met vrienden en ontdek de Amsterdamse grachten. Dat is echt een van de leukste dingen die je kunt doen met vrienden en vriendinnen.

Ben jij dit jaar aan de beurt om een activiteit voor je vrienden en/of vriendinnen te organiseren? Wij helpen je hier graag mee. Als je een sloep huurt in Amsterdam dan kun je hier verschillende activiteiten aan toevoegen. Lees hier verder en ontdek de beste tips om jouw uitje succesvol te organiseren.

Huur een sloep met vrienden voor een mooie vaartocht door de Amsterdamse grachten

Een vaartocht door de grachtengordel is altijd weer een leuke belevenis. Vanaf het water heb je namelijk heel mooi uitzicht op alle prachtige gebouwen van Amsterdam. Maar wil je nog een extra element toevoegen aan jouw vriendenuitje? Bekijk dan de mogelijkheden voor een speurtocht op het water of plastic vissen in Amsterdam.

Speurtocht tijdens het varen

Als je een sloep huurt bij Eco Boats dan kun je ervoor kiezen om een speurtocht toe te voegen aan jouw vaartocht. Zeker voor vriendengroepen, familie-uitjes en vrijgezellenfeestjes is dit leuk om te doen. Je geniet van het varen door Amsterdam, maar ondertussen ben je bezig met het spel. Je kunt dit met een sloep doen, of met meerdere sloepen als jouw groep groter is dan 12 personen. Ben je benieuwd naar de speurtocht op het water? Neem dan contact met ons op.

neem contact met ons op

Plastic vissen in Amsterdam

Tegenwoordig een van de meest geboekte uitjes is plastic vissen in Amsterdam. Je krijgt schepnetten en afvalzakken mee aan boord en de opdracht is om zoveel mogelijk afval uit de grachten te halen. De een wordt nog fanatieker dan de ander tijdens dit uitje. Als je met meerdere sloepen tegelijk gaat varen, dan is het leuk om er een wedstrijd van te maken. Wie haalt het meeste afval op? Denk maar alvast na over een leuke prijs voor het winnende team.

Lees meer over plastic vissen

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw vriendenuitje?

Wil je meer weten over Eco Boats en de mogelijkheden voor het huren van sloep voor jouw vriendenuitje? Neem gerust contact met ons op.

Vaarroute Amsterdam

Meer informatie?

Neem contact met ons op. We voorzien u graag van extra informatie.

Vaarregels

Vaarregels in Amsterdam, voor een veilige tocht:

verboden af te meren Amsterdamse grachten

Afmeren is verboden

niet aanmeren grachten amsterdam

Verboden aan te meren

vaarregels grachten amsterdam

Verboden te passeren

verboden te varen grachten amsterdam

In-, uitvaren verboden

vaarregels Amsterdam

Doorvaartverbod

Bekijk alle vaarregels
verboden af te meren Amsterdamse grachten

Afmeren is verboden

niet aanmeren grachten amsterdam

Verboden aan te meren

vaarregels grachten amsterdam

Verboden te passeren

verboden te varen grachten amsterdam

In-, uitvaren verboden

vaarregels Amsterdam

Doorvaartverbod

Bekijk alle vaarregels

Social feed

Canal Motorboats

Al onze boten verhuurd? Geen nood! Ons zusterbedrijf Canal Motorboats heeft vast nog wel een aantal sloepen beschikbaar. Dezelfde vrolijke service en liefde voor varen voor zeer scherpe tarieven. Reserveer snel.

naar Canal Motorboats