Skip links

Routebeschrijving Eco Boats Amsterdam

Benieuwd hoe je het beste naar onze bootverhuur locatie kunt komen? Wij leggen het hieronder uit. We zijn zeer goed bereikbaar met de fiets, lopend vanaf Amsterdam Centraal, met het OV en met de auto dankzij de vele parkeergarages in de buurt. 

Lopend vanaf Station Amsterdam Centraal

Kom je vanaf station Amsterdam Centraal? Dan kun je lopend naar onze bootverhuur. Het is ongeveer 15 minuten lopen vanaf station Amsterdam Centraal. We leggen de route uit. Neem de uitgang aan het stationsplein. Loop vervolgens rechtsaf op het stationsplein tot je bij de Melkmarktsbrug/de Westelijke Toegangsbrug komt. Steek de brug over en sla rechtsaf richting de Prins Hendrikkade. Blijf rechtdoor lopen tot je voorbij de Nieuwe Westerdoksstraat en vervolgens voorbij de Haarlemmer Houttuinen bent gelopen. Aan het einde van de Haarlemmer Houttuinen sla je rechtsaf richting de Grote Bickersstraat. Loop dan door de tunnel en blijf rechtdoor lopen. De grote Bickerstraat loopt over in de Zandhoek. Eco Boats Amstedam is aan de rechterkant op Zandhoek 22.

Met de auto: Parkeergarage IJdok of Willemspoort

Wij adviseren om naar parkeergarage Interparking IJdok of Willemspoort te rijden en de auto daar te parkeren. Dit is namelijk voordeliger dan parkeren op straat en het is maar op 8 minuten loopafstand van onze bootverhuur. Perfect dus! Wil je varen combineren met een dagje Amsterdam? Ook dan is dit een zeer geschikte plek om de auto te parkeren door de centrale ligging. De parkeergarages zijn beide op loopafstand vanaf de grachtengordel, Amsterdam Centraal en vele andere bezienswaardigheden. Het adres van parkeergarage IJdok is IJdok 33, 1013 MM Amsterdam en het adres van parkeergarage Willemspoort is Haarlemmer Houttuinen 549, 1013 GM Amsterdam.

Je kunt ook parkeren via ParkBee. Dit is een website waar meerdere parkeergarages bij zijn aangesloten in Amsterdam en waar je voor een voordelig tarief op verschillende plekken kunt parkeren in de stad.

Met het openbaar vervoer

Kom je vanaf Centraal Station Amsterdam en wil je met het openbaar vervoer naar onze bootverhuur? Neem dan buslijn 48 richting de Houthavens en stap uit bij halte Barendszplein. De busrit duurt maar 3 minuten. Steek vervolgens over naar het Barendszplein en na de gebouwen linksaf richting Bokkinghangen. Loop 60 meter rechtdoor en over de brug vind je Eco Boats Amsterdam. Bus 18 en 21 vertrekken ook beide vanaf Amsterdam Centraal. Stap uit bij halte Buiten Oranjestraat. Dit is op 5 minuten loopafstand van onze bootverhuur.

Kom je vanaf Station Amsterdam Sloterdijk? Neem dan bus 22 en stap uit bij halte Buiten Oranjestraat. Dit is op een kleine 5 minuten loopafstand van onze bootverhuur.

Je kunt ook de pont vanaf Amsterdam Noord naar de Houthavens nemen. Dit is op ongeveer 7 minuten loopafstand van onze bootverhuur.

Liever met de tram? Tram 5 stopt bij de Eerste Marnixdwarsstraat. Dit is op 10 minuten loopafstand van onze bootverhuur. Vanaf december 2022 zal tram 3 nog dichterbij stoppen, namelijk op 3 minuten loopafstand.

Vragen over de routebeschrijving

Heb je vragen over parkeren, de routebeschrijving of wat anders? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

Canal Motorboats

Al onze boten verhuurd? Geen nood! Ons zusterbedrijf Canal Motorboats heeft vast nog wel een aantal sloepen beschikbaar. Dezelfde vrolijke service en liefde voor varen voor zeer scherpe tarieven. Reserveer snel.

naar Canal Motorboats