Skip links

Bootverhuur Amsterdam

Ben jij op zoek naar een bootverhuur in Amsterdam? Zoek dan niet verder! Ecoboats Amsterdam is dé beste bootverhuurder in de hoofdstad. Naast dat wij splinternieuwe, ruime en fluisterstille boten hebben, zijn onze boten ook nog eens milieuvriendelijk. Dus waar wacht je nog op? Kom langs bij onze bootverhuur in Amsterdam of huur een boot gemakkelijk en snel via onze website.

Boot huren bij onze bootverhuur in Amsterdam

Voordelen van Eco Boats Amsterdam

Er zijn veel boot verhuurders in Amsterdam. Maar welke ga je kiezen? Wij vertellen jou graag waarom wij de beste bootverhuur in Amsterdam zijn!

 • Onze boot verhuur is dicht bij Amsterdam Centraal
 • Onze huurboten zijn fluisterstil en geruisloos
 • Je vaart ecologisch verantwoord
 • We hebben voordelige bootverhuur tarieven
 • Je hebt geen vaarbewijs nodig
 • Onze huurboten zijn ruim genoeg voor 12 personen
 • Je krijgt comfortabele dekens, kussens en een vaarkaart mee
 • We hebben handige opbergvakken op onze boten
 • Je mag je eigen drinken en eten mee op de boot
 • Wij regelen ook uitjes en andere speciale wensen
Beste Bootverhuurder Amsterdam

Bootverhuur Amsterdam Centrum

Onze gloednieuwe boten liggen in het centrum van Amsterdam bij het Westerdok vlakbij Amsterdam Centraal Station. Wij zijn goed te bereiken met het ov, de auto, fiets of zelfs lopend vanaf Amsterdam Centraal. Wij hebben maar liefst 10 huurboten waardoor we er bijna altijd wel een voor je ter beschikking hebben. Wil je verzekerd zijn van een boot of ga je varen met veel mensen? Reserveer dan van tevoren bij ons zodat je gegarandeerd een boot hebt. Je kunt via ons reserveringssysteem op de website een boot huren of neem contact met ons op.

Voordelige boothuur Amsterdam

Ondanks dat wij splinternieuwe boten hebben die ook nog eens speciaal voor ons zijn gemaakt, rekenen wij geen hoge prijs bij onze boothuur in Amsterdam. Je kunt voordelig een boot huren bij onze bootverhuur. Het scheelt natuurlijk ook dat er 12 personen op onze boten passen. Hierdoor kun je de prijs verdelen. Dit maakt het nog goedkoper! Wil jij met minder dan 12 personen varen? Ook dan zijn onze prijzen erg voordelig voor een bootverhuurder in Amsterdam! Je kunt bij ons voor minimaal 2 uur of langer een boot huren.

€50,-
€60,-*
*in verband met piekuren

Maandag t/m Donderdag

Vrijdag t/m Zondag

€50,-

Maandag t/m Donderdag

60,00*
*in verband met piekuren

Vrijdag t/m Zondag

Boot huren bij onze bootverhuur in Amsterdam
SHORT TOOL TIP MESSAGE

Duurzame bootverhuur Amsterdam

Naast onze aantrekkelijke prijzen, zijn wij ook nog eens actief bezig met verbeteren van het milieu. Onze boten zijn elektrisch, fluisterstil, duurzaam en ecologisch. Wij vinden het belangrijk om de prachtige Amsterdamse grachten schoon te houden en dragen hier graag ons steentje aan bij. Wij gaan daarom vaak plastic vissen in Amsterdam. We maken de grachten van Amsterdam dan schoon door al het plastic uit het water te vissen. We organiseren hiervoor ook geregeld evenementen en uitjes. Wil jij tijdens jouw vaartocht door Amsterdam ook plastic vissen? Zet dan bij het huren van een boot in de opmerkingen:  ‘plastic vissen’. Wij geven jou dan een schepnet mee waarmee jij plastic uit het water kan vissen!

Meer info over Plastic Vissen

Je mag zelf varen

Jij bent de kapitein!

Je mag zelf varen bij onze bootverhuur! Geen zorgen als je geen ervaring hebt. Je hebt namelijk geen vaarbewijs nodig. Wij leggen alles goed uit voordat je vaartocht begint. Je moet wel tenminste 18 jaar of ouder zijn om de boot te besturen. Wil je liever niet zelf varen en een boot met kapitein huren? Dat kan ook natuurlijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Met hoeveel mensen mag ik varen?

Onze boten zijn ruim genoeg om met 12 personen te varen. We hebben ingebouwde opbergvakken waar jij al je spullen kwijt kunt. Zo blijven al jouw spullen veilig en droog en heb je nog meer ruimte over. Je hoeft niet per se met 12 personen te varen als je met minder mensen bent. Je kunt natuurlijk ook onze boten huren als je met bijvoorbeeld 2 personen wilt varen. Dat is geheel aan jou. Je krijgt een eigen privé boot. Het is ook toegestaan om je hond mee te nemen aan boord.

Corona Update: Het is wegens corona momenteel niet altijd toegestaan om met 12 personen te varen. Dit hangt van het aantal verschillende huishoudens af waarmee je wilt varen. Bekijk alle corona maatregelen voor meer informatie.

Wat moet je meenemen als je een boot huurt?

Neem gerust hapjes en drankjes mee aan boord om jouw boottocht nog leuker te maken. Let op: de bestuurder van de boot moet nuchter zijn. Neem in ieder geval de volgende dingen mee als je een boot bij ons huurt:

 • Een geldig legitimatiebewijs
 • Borg van €150 contant óf een creditcard
 • Bewijs van reservering

Corona Update: Er hoeft momenteel geen borg betaald te worden

Beste boothuur Amsterdam

Meer informatie over onze boot verhuur

Heb jij vragen over onze boot verhuur in Amsterdam? Bekijk dan onze meest gestelde vragen. Misschien staat jouw vraag hier tussen! Je kunt ook contact met ons opnemen. We voorzien je graag van extra informatie.

Meest gestelde vragen

Vaarregels

Vaarregels in Amsterdam, voor een veilige tocht:

verboden af te meren Amsterdamse grachten

Verboden af te meren

niet aanmeren grachten amsterdam

Verboden aan te meren

vaarregels grachten amsterdam

Verboden te passeren

verboden te varen grachten amsterdam

In-, uitvaren verboden

vaarregels Amsterdam

Doorvaartverbod

Bekijk alle vaarregels
verboden af te meren Amsterdamse grachten

Verboden af te meren

niet aanmeren grachten amsterdam

Verboden aan te meren

vaarregels grachten amsterdam

Verboden te passeren

verboden te varen grachten amsterdam

In-, uitvaren verboden

vaarregels Amsterdam

Doorvaartverbod

Bekijk alle vaarregels

Canal Motorboats

Al onze boten verhuurd? Geen nood! Ons zusterbedrijf Canal Motorboats heeft vast nog wel een aantal sloepen beschikbaar. Dezelfde vrolijke service en liefde voor varen voor zeer scherpe tarieven. Reserveer snel.

naar Canal Motorboats