Skip links

Bootverhuur Amsterdam

Ben jij op zoek naar een bootverhuur in Amsterdam? Zoek dan niet verder! Eco Boats Amsterdam is dé beste bootverhuur in de hoofdstad. Naast dat wij splinternieuwe, ruime en fluisterstille boten hebben, zijn onze boten ook nog eens milieuvriendelijk. Dus waar wacht je nog op? Kom langs bij onze Amsterdam bootverhuur of reserveer een boot gemakkelijk en snel via onze website.

Boot reserveren

Corona update: We zijn open! Je kunt een bootje bij ons huren tussen 12:00 en 20:00 uur. Maximaal 4 personen per boot toegestaan. Vandaag varen? Bel ons! Een andere dag varen? Boek online!

Bootverhuur Amsterdam bij Eco Boats

Er zijn veel boot verhuurders in Amsterdam. Maar welke bootverhuur in Amsterdam is de beste? Wij vertellen jou graag wat onze voordelen zijn!

 • Bootverhuur Amsterdam Centrum
 • Fluisterstille, geruisloze en ecologisch verantwoorde boten
 • Milieubewust varen dankzij onze Eco Boats
 • Goedkope bootverhuur Amsterdam
 • Zelf varen zonder vaarbewijs
 • Privé boot verhuur Amsterdam
 • Plek voor 10 personen op onze Eco Boats
 • Incl. comfortabele dekens, kussens en een vaarkaart
 • Handige opbergvakken voor je spullen onder de zitplekken
 • Je mag je eigen drinken en eten meenemen
 • Wij regelen ook uitjes en andere speciale wensen
amsterdam boot verhuur

Bootjes verhuur Amsterdam Centrum

Onze gloednieuwe boten liggen in het centrum van Amsterdam bij het Westerdok vlakbij Amsterdam Centraal Station. Wij zijn goed te bereiken met het ov, de auto, fiets of zelfs lopend vanaf Amsterdam Centraal. Binnen no-time vaar je de mooiste grachten van Amsterdam op zoals de Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht. Wil je verzekerd zijn van een boot? Reserveer dan van tevoren zodat je gegarandeerd een boot hebt.

Met hoeveel mensen mag je varen?

Bij Eco Boats Amsterdam bootverhuur mag je met maximaal 10 personen varen op één boot. Er zijn ingebouwde opbergvakken op de boot aanwezig waar jij al je spullen kwijt kunt. Zo blijven al jouw spullen veilig en droog en heb je nog meer ruimte over. Je hoeft niet per se met 10 personen te varen als je met minder mensen bent. Je kunt natuurlijk ook onze boten huren als je met bijvoorbeeld 2 personen wilt varen. Dat is geheel aan jou. Je krijgt een eigen privé boot mee die je zelf mag besturen. Je hebt hier geen vaarbewijs voor nodig. Het is ook toegestaan om je hond mee te nemen aan boord. Kom je een bootje huren bij onze Amsterdam boot verhuur?

Goedkope bootverhuur Amsterdam

Ondanks dat wij splinternieuwe boten hebben die ook nog eens speciaal voor ons zijn gemaakt, rekenen wij geen hoge prijs bij onze boothuur in Amsterdam. Je kunt goedkoop varen bij onze Amsterdamse bootverhuur.

Het is mogelijk om 2 uur of langer te varen. Jij bepaalt zelf hoe lang de vaartocht gaat duren en uiteindelijk dus ook hoe veel je ervoor wilt betalen. Eco Boats hanteert voordelige uurtarieven. Je zit bij ons niet vast aan een heel dagdeel zoals dat vaak bij bootverhuur in Amsterdam wel zo is.

€50,-
€60,-*
*in verband met piekuren

Maandag t/m Donderdag

Vrijdag t/m Zondag

€50,-

Maandag t/m Donderdag

60,00*
*in verband met piekuren

Vrijdag t/m Zondag

Tarieven
SHORT TOOL TIP MESSAGE

Boot verhuur Amsterdam zelf varen

Jij bent de kapitein!

Je mag zelf varen bij onze botenverhuur in Amsterdam! Geen zorgen als je geen ervaring hebt. Je hebt namelijk geen vaarbewijs nodig. Wij leggen alles goed uit voordat je vaartocht begint. Je moet wel tenminste 18 jaar of ouder zijn om de boot te besturen. Wil je liever niet zelf varen en een boot met kapitein huren? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Privé bootjesverhuur Amsterdam

Bij Eco Boats Amsterdam krijg jij een privé boot mee tijdens je vaartocht. Jij bent de kapitein en mag zelf de boot besturen. Laat eens aan je vrienden en familie zien hoe goed jij kan varen! Geen zorgen, het is niet lastig om de boot zelf te besturen. Wij leggen alles uit voor vertrek. Dit betekent overigens ook dat je zelf de route mag uitstippelen en mag bepalen waar je heen wilt. Neem eens een kijkje bij onze vaarroutes of vraag gerust om advies. We helpen je hier graag bij!

Duurzame boothuur Amsterdam

Naast onze aantrekkelijke prijzen, zijn wij ook nog eens actief bezig met verbeteren van het milieu. Onze boten zijn elektrisch, fluisterstil, duurzaam en ecologisch. Wij vinden het belangrijk om de prachtige Amsterdamse grachten schoon te houden en dragen hier graag ons steentje aan bij. Wij gaan daarom vaak plastic vissen in Amsterdam. We maken de grachten van Amsterdam dan schoon door al het plastic uit het water te vissen. We organiseren hiervoor ook geregeld evenementen en uitjes. Wil jij tijdens jouw vaartocht door Amsterdam ook plastic vissen? Zet dan bij het huren van een boot in de opmerkingen:  ‘plastic vissen’. Wij geven jou dan een schepnet mee waarmee jij plastic uit het water kan vissen!

Meer over Plastic Vissen

Wat moet je meenemen?

Neem gerust hapjes en drankjes mee aan boord om jouw boottocht nog leuker te maken. Let op: de bestuurder van de boot moet nuchter zijn. Neem in ieder geval het volgende mee als je naar onze bootverhuur in Amsterdam komt.

 • Een geldig legitimatiebewijs
 • Bewijs van reservering
 • De borg bedraagt €150 en wordt achteraf verrekend bij schade of misdragingen (creditcard of contant)
bootverhuur in amsterdam

Meer informatie over Amsterdam boot verhuur

Heb je vragen over Eco Boats Amsterdam bootverhuur? Bekijk dan onze meest gestelde vragen. Wellicht staat jouw vraag hier al tussen! Je kunt ook contact met ons opnemen. We voorzien je graag van extra informatie.

Meest gestelde vragen

Bootverhuur Amsterdam regels

Bekijk hier de Amsterdam bootverhuur regels, voor een veilige vaartocht:

verboden af te meren Amsterdamse grachten

Afmeren is verboden

niet aanmeren grachten amsterdam

Verboden aan te meren

vaarregels grachten amsterdam

Verboden te passeren

verboden te varen grachten amsterdam

In-, uitvaren verboden

vaarregels Amsterdam

Doorvaartverbod

Bekijk alle vaarregels
verboden af te meren Amsterdamse grachten

Afmeren is verboden

niet aanmeren grachten amsterdam

Verboden aan te meren

vaarregels grachten amsterdam

Verboden te passeren

verboden te varen grachten amsterdam

In-, uitvaren verboden

vaarregels Amsterdam

Doorvaartverbod

Bekijk alle vaarregels

Canal Motorboats

Al onze boten verhuurd? Geen nood! Ons zusterbedrijf Canal Motorboats heeft vast nog wel een aantal sloepen beschikbaar. Dezelfde vrolijke service en liefde voor varen voor zeer scherpe tarieven. Reserveer snel.

naar Canal Motorboats