Navigatie

Klantenservice


Nu reserveren +31 (0) 6 216 171 11
 • Mooiste sloepen
 • Plek voor 12 personen
 • Midden in het centrum
 • Jij bent de kapitein

Eco Boats Amsterdam sloep huren

Wil je een sloep huren in Amsterdam? Eco Boats Amsterdam is the place to be. Onze sloepen zijn fluisterstil door de elektrische motor. Doordat ze elektrisch zijn, is het ook een milieubewuste keuze. Er is minder uitstoot en je hebt geen last van de geur van benzine. Maar daar blijft het niet bij. Bekijk hieronder alle andere voordelen van Eco Boats Amsterdam:

 • Sloep huren Amsterdam centrum
 • Fluisterstille sloep huren zonder vieze benzinegeur
 • Plastic vissen tijdens het varen
 • Ruime sloepen met plek voor 12 personen
 • Je mag zelf varen zonder vaarbewijs
 • Privé sloep huren in Amsterdam
 • Voordelige sloep huur tarieven
 • Stuur door middel van een stuurwiel
 • Kussens, dekens en een vaarkaart aan boord
 • Gratis zwemvesten voor kinderen beschikbaar
 • Familiebedrijf met jarenlange ervaring

Sloep huren Amsterdam centrum

Regel jij een uitje in Amsterdam voor familie, vrienden of collega’s? Ga met een sloep varen in het centrum van Amsterdam! Onze Eco Boats liggen in het Westerdok, op loopafstand van Amsterdam Centraal. Wij zijn ook zeer goed te bereiken met het ov, fiets en auto. En nog belangrijker, met een Eco Boat vaar je direct de bekendste grachten op zoals de Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht. 

Goedkoop sloep huren Amsterdam

Wil je voor een fijn prijsje een sloep huren in Amsterdam? Dat kan bij Eco Boats! Wij hebben zeer lage uurtarieven. Van maandag tot en met donderdag hanteren we een zeer voordelig tarief van 50,- per uur. Op vrijdag, zaterdag en zondag is dit maar 60,- per uur. Je kunt al een Eco Boat huren voor minimaal 2 uur en je bepaalt zelf hoe lang je wilt varen. Bekijk onze tarieven.

Privé sloep huren Amsterdam

Wil jij een privé sloep huren in Amsterdam met familie en vrienden? Onze sloepen zijn geschikt voor gezelschappen tot 12 personen. Doordat je een privé sloep huurt, kun je zelf kiezen welke route je neemt en met wie je gaat varen. Doordat we de opbergruimtes in de banken hebben geïntegreerd zit je altijd comfortabel en blijven je spullen veilig opgeborgen en droog. Ben je met meer personen? Dan kun je meerdere sloepen huren. Wil je met meer personen op een sloep varen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Met 2 personen een sloep huren is natuurlijk ook mogelijk!

Zelf sloep varen in Amsterdam

Jij bent de kapitein

In Amsterdam een sloep huren en zelf varen? Dat kan bij Eco Boats! Je mag bij ons de sloep zelf varen, geen vaarbewijs nodig. Geen zorgen, het is niet lastig. Wij leggen alles uit voordat je vertrekt. Je kunt zelf een vaarroute bepalen, maar we kunnen je hier ook bij helpen. Wil je toch liever varen met een ervaren kapitein? Dat kan eventueel ook. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Elektrische sloep huren Amsterdam

Bij Eco Boats huur je een luxe elektrische sloep. Na maanden nadenken, tekenen en ontwerpen zijn de sloepen van Eco Boats in 2017 gebouwd. Draag je steentje bij aan het schoon houden van de Amsterdamse grachten. Je levert niet in op comfort. Sterker nog, onze elektrische sloepen zijn fluisterstil waardoor je geen last hebt van het geluid van de motor. Je kunt ongestoord genieten van je vaartocht door Amsterdam. Je hebt daarnaast ook geen last van een vieze benzinelucht tijdens het varen. Ideaal dus! Je kunt ook plastic vissen bij ons. Hierbij krijg je alles mee aan boord om plastic uit de grachten te vissen tijdens je boottocht. Zo ben je extra goed bezig.

Wat moet ik meenemen?

Vergeet niet om een aantal dingen mee te nemen om jouw dagje uit perfect te maken. Denk bijvoorbeeld aan lekkere hapjes en drankjes. Let op dat de bestuurder van de boot nuchter moet blijven tijdens de vaartocht. Vergeet ook niet om zonnebrand mee te nemen mocht het zonnetje schijnen of juist een extra vest voor als het wat kouder is. Als je bij Eco Boats een sloep huurt in Amsterdam, neem dan van tevoren in ieder geval de vaarregels door en neem het volgende mee:

 • Geldig legitimatiebewijs
 • Bewijs van reservering
 • De borg bedraagt €150 en wordt achteraf verrekend bij schade of misdragingen (creditcard of contant)
Grachten varen Amsterdam met Eco Boats

Grachten varen Amsterdam met Eco Boats

Plek voor 12 personen
Privé boot huren
Incl. kussens, dekens en vaarkaart
Zelf varen zonder vaarbewijs
Robuust stuur en gashendel
Elektrische sloep huren
Gratis zwemvesten voor kinderen
Jij bent de kapitein

Bootverhuur Amsterdam locatie

Eco Boats Amsterdam is te vinden op Zandhoek 22, 1013 KT Amsterdam. Onze bootverhuur locatie is in het Westerdok, op nog geen 15 minuten lopen van Station Amsterdam Centraal of 5 minuten met bus 48, halte Barendszplein. Ook is er voldoende parkeerplek in de buurt voor als je met de auto of fiets komt. Er zijn meerdere parkeergarages op loopafstand waar je kunt parkeren.

Bekijk de routebeschrijving

Vaarroutes Amsterdam

Vaarroute Amsterdam: 2 uur

In 2 uur tijd vaar je langs de bekendste grachten van Amsterdam en kom je langs maar liefst 7 bezienswaardigheden.

Vaarroute Amsterdam: 3 uur

In 3 uur tijd vaar je langs de bekendste grachten van Amsterdam en kom je langs maar liefst 12 bezienswaardigheden.

Welke vaarroute in Amsterdam kies jij?

 • De leukste vaarroutes van Amsterdam
 • Je komt langs meerdere bezienswaardigheden
 • Varen op de bekendste grachten van Amsterdam
 • Je krijgt een handige vaarkaart van de grachten mee
 • Genoeg tijd om de vaarroute af te leggen
 • Combineer het met leuke activiteiten in Amsterdam
Bekijk vaarroutes

Een sloep huren in Amsterdam doe je bij Eco Boats Amsterdam

Heb je een vraag?

Bekijk hier de meest gestelde vragen over varen in Amsterdam. Lees alle veelgestelde vragen

Wij doen aan plastic vissen. Je krijgt dan alle benodigdheden mee aan boord om plastic uit de grachten te vissen tijden je boottocht. Bekijk meer informatie over plastic vissen en geef het van te voren aan bij de opmerkingen als je dit wilt doen tijdens de boottocht.

Ja dat doen wij zeker. Wij hebben bijvoorbeeld een hele leuke speurtocht die je samen met vrienden, familie of collega’s kunt doen. Neem hierover contact met ons op. Je kunt ook plastic vissen tijdens je boottocht. Wil je dit graag doen? Zet dit dan in de opmerkingen bij het maken van een reservering.

De borg bedraagt €150 en wordt achteraf verrekend bij schade of misdragingen. Betaling is alleen mogelijk via creditcard of contant.

Of neem contact met ons op

Niet gevonden wat je zoekt? Wij staan jou graag te woord.

Neem contact met ons op

+31 (0) 6 216 171 11
info@ecoboatsamsterdam.com

Openingstijden

7 dagen per week geopend van 10:00 tot 21:00