Skip links

Sloep huren Amsterdam

Wil je een fluisterstille sloep huren in Amsterdam? Eco Boats heeft luxe, spiksplinternieuwe elektrische sloepen. Ga met jouw gezelschap op ontdekkingstocht door de Amsterdamse grachten in jullie eigen privé sloep.

Sloep huren in Amsterdam

Sloep huren Amsterdam

Fluisterstille sloep huren in Amsterdam?
Ecoboats Amsterdam vaart met luxe, spiksplinternieuwe elektrische sloepen.
Vaar geruisloos door de grachten in jouw eigen privé sloep.

Sloep huren in Amsterdam

Waar een sloep huren in Amsterdam?

Regel jij een uitje in Amsterdam voor familie, vrienden of collega’s? Een sloep huren in Amsterdam is natuurlijk het leukste om te doen! Bij Eco Boats hebben we sinds 2017 tien elektrische sloepen te huur. Deze liggen aan de steiger in het Westerdok, dichtbij Amsterdam Centraal Station. Wij zijn zeer goed bereikbaar met de trein, tram, bus, fiets, auto of zelfs lopend vanaf Amsterdam Centraal. En nog belangrijker, met jouw gehuurde sloep vaar je direct de Amsterdamse grachten op.

Sloep huren in Amsterdam

Elektrische sloep huren Amsterdam

Bij Eco Boats huur je de meest luxe elektrische sloep van Amsterdam. Na maanden nadenken, tekenen en ontwerpen zijn de sloepen van Eco Boats in 2017 gebouwd. Door deze elektrische sloep te huren draag je direct een steentje bij aan het schoon houden van de Amsterdamse grachten. Je levert niet in op comfort. Sterker nog, deze elektrische sloepen zijn fluisterstil waardoor je geen last hebt van het geluid van de motor. Je kunt ongestoord genieten van de sloeptocht door Amsterdam.

Hoeveel kost het om een sloep te huren in Amsterdam?

Benieuwd hoeveel het kost om een sloep te huren in Amsterdam? Eco Boats Amsterdam heeft lage sloep huur tarieven! Van maandag tot en met donderdag hanteren we een tarief van 50,- per uur. Op vrijdag, zaterdag en zondag is dit 60,- per uur. Je kunt een sloep huren in Amsterdam voor minimaal 2 uur of langer.

€50,-
€60,-*
*in verband met piekuren

Maandag t/m Donderdag

Vrijdag t/m Zondag

€50,-

Maandag t/m Donderdag

60,00*
*in verband met piekuren

Vrijdag t/m Zondag

SHORT TOOL TIP MESSAGE
Sloep huren in Amsterdam

Voordelen van een sloep huren bij Eco Boats

Hierboven hebben we het al even genoemd, de sloepen van Eco Boats zijn fluisterstil door de elektrische motor. Een sloep huren bij Eco Boats is daarom een milieubewuste keuze. Bovendien heb je geen last van de geur van benzine. Maar daar blijft het niet bij. Bekijk hieronder alle andere voordelen van Eco Boats Amsterdam:

 • Fluisterstille sloep huren en geen last van de geur van benzine
 • Ruime sloep waar 12 personen op passen
 • Je mag zelf varen zonder vaarbewijs
 • Voordelige sloep huur tarieven
 • Huur een sloep voor 2 uur of langer
 • Wij zorgen voor comfortabele kussens en dekens
 • Je krijgt een gratis vaarkaart mee
 • Gratis zwemvesten voor kinderen
 • Centraal gelegen in Amsterdam
 • Een café/restaurant met terras om de hoek 
 • Familiebedrijf met jarenlange ervaring
sloep huren amsterdam

Sloep huren in Amsterdam met vrienden en familie

Wil jij een sloep huren in Amsterdam met familie en vrienden? Onze sloepen zijn geschikt voor gezelschappen tot 12 personen. Doordat we de opbergruimtes in de banken hebben geïntegreerd zit je altijd comfortabel en blijven je spullen veilig opgeborgen en droog. Ben je met meer personen? Dan kun je meerdere sloepen huren. Wij hebben in totaal tien elektrische sloepen. Wil je met meer dan 12 personen op 1 sloep varen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Corona update: Wegens corona moet er 1,5 meter afstand gehouden worden tussen personen uit verschillende huishoudens. Dit betekent dat er niet altijd 12 personen op onze boten passen. Het hangt er dus vanaf met hoeveel huishoudens je gaat varen. Meer informatie hierover vind je bij onze corona maatregelen.

Wat moet ik meenemen als ik een sloep huur in Amsterdam?

Wil jij een sloep huren in Amsterdam? Vergeet dan niet om een aantal dingen mee te nemen om jouw dagje uit perfect te maken. Denk bijvoorbeeld aan lekkere hapjes en drankjes. Let op dat de bestuurder van de boot nuchter moet zijn tijdens de sloeptocht. Vergeet ook niet om zonnebrand mee te nemen mocht het zonnetje schijnen of juist een extra vest voor als het wat kouder is.  Als je bij Eco Boats Amsterdam een sloep huurt neem dan van tevoren in ieder geval de vaarregels van Amsterdam door en neem het volgende mee:

 • Geldig legitimatiebewijs
 • Een borg van €150,- contant of een creditcard

Corona update: Wegens corona hoeft er momenteel geen borg betaald te worden.

Sloep huren zonder vaarbewijs in Amsterdam

Jij bent de kapitein

Wil jij een sloep huren in Amsterdam die je zelf mag varen? Bij ons kan dat! Je hebt geen vaarbewijs nodig. Wij leggen alles uit voordat je vertrekt. Wil je toch liever een sloep huren met kapitein? Dat kan natuurlijk ook. Neem hiervoor contact met ons op.

Meer informatie over sloepen huren in Amsterdam

Wil je meer informatie over het huren van sloepen in Amsterdam bij Eco Boats? Neem dan een kijkje bij onze meest gestelde vragen of neem contact met ons op. We voorzien je graag van extra informatie.

Vaarregels

Vaarregels in Amsterdam, voor een veilige tocht:

verboden af te meren Amsterdamse grachten

Verboden af te meren

niet aanmeren grachten amsterdam

Verboden aan te meren

vaarregels grachten amsterdam

Verboden te passeren

verboden te varen grachten amsterdam

In-, uitvaren verboden

vaarregels Amsterdam

Doorvaartverbod

Bekijk alle vaarregels
verboden af te meren Amsterdamse grachten

Verboden af te meren

niet aanmeren grachten amsterdam

Verboden aan te meren

vaarregels grachten amsterdam

Verboden te passeren

verboden te varen grachten amsterdam

In-, uitvaren verboden

vaarregels Amsterdam

Doorvaartverbod

Bekijk alle vaarregels

Canal Motorboats

Al onze boten verhuurd? Geen nood! Ons zusterbedrijf Canal Motorboats heeft vast nog wel een aantal sloepen beschikbaar. Dezelfde vrolijke service en liefde voor varen voor zeer scherpe tarieven. Reserveer snel.

naar Canal Motorboats