Skip links

Sloep huren Amsterdam

Een milieubewuste en goedkope sloep huren Amsterdam? Eco Boats Amsterdam heeft luxe, spiksplinternieuwe elektrische sloepen te huur in Amsterdam voor een fijn prijsje. Ga met jouw gezelschap op ontdekkingstocht door de Amsterdamse grachten in jullie eigen privé sloep. 

Sloep huren

Sloep huren Amsterdam

Een milieubewuste en goedkope sloep huren Amsterdam? Eco Boats Amsterdam heeft luxe, spiksplinternieuwe elektrische sloepen te huur voor een fijn prijsje. Ga met jouw gezelschap op ontdekkingstocht door de Amsterdamse grachten in jullie eigen privé sloep. 

Sloep huren

Voordelen sloep Amsterdam huren 

Sloepen huren Amsterdam? Eco Boats Amsterdam is the place to be. Onze sloepen zijn fluisterstil door de elektrische motor. Doordat ze elektrisch zijn, is het ook een milieubewuste keuze. Er is minder uitstoot en je hebt geen last van de geur van benzine. Maar daar blijft het niet bij. Bekijk hieronder alle andere voordelen van Eco Boats Amsterdam:

 • Sloephuren Amsterdam centrum
 • Fluisterstille sloep huren zonder vieze benzinegeur
 • Ruime sloepen met plek voor 10 personen
 • Je mag zelf varen zonder vaarbewijs
 • Privé sloep huur Amsterdam
 • Sloep huren goedkoop Amsterdam
 • In Amsterdam sloep huren voor 2 uur of langer
 • Kussens, dekens en een vaarkaart aan boord
 • Gratis zwemvesten voor kinderen beschikbaar
 • Een café/restaurant met terras om de hoek 
 • Familiebedrijf met jarenlange ervaring
amsterdam sloep huren

Waar een sloep huren in Amsterdam?

Regel jij een uitje in Amsterdam voor familie, vrienden of collega’s? Ga varen met een sloep door de prachtige grachten van Amsterdam! Bij Eco Boats hebben we échte Amsterdamse sloepen te huur. Deze liggen aan de steiger in het Westerdok, dichtbij Amsterdam Centraal Station. Wij zijn zeer goed te bereiken met het ov, fiets, auto of zelfs lopend vanaf het station. En nog belangrijker, met een Eco Boat vaar je direct de mooiste Amsterdamse grachten op. Waar wacht je nog op? Sloep huren Amsterdam doe je bij Eco Boats Amsterdam!

Sloep huren

Goedkoop sloep huren Amsterdam

Goedkope sloep huren Amsterdam? Dat kan bij Eco Boats! Wij hebben zeer lage uurtarieven. Van maandag tot en met donderdag hanteren we een voordelig tarief van 50,- per uur. Op vrijdag, zaterdag en zondag is dit maar 60,- per uur. Je kunt ze al huren voor minimaal 2 uur of langer en je bepaalt zelf hoe lang je wilt varen. 

€50,-
€60,-*
*in verband met piekuren

Maandag t/m Donderdag

Vrijdag t/m Zondag

€50,-

Maandag t/m Donderdag

60,00*
*in verband met piekuren

Vrijdag t/m Zondag

SHORT TOOL TIP MESSAGE
Sloep huren Amsterdam

Privé sloep te huur Amsterdam

Wil jij een privé sloep huren in Amsterdam met familie en vrienden? Onze huursloepen zijn geschikt voor gezelschappen tot 10 personen. Doordat je een privé sloep huurt, kun je zelf kiezen welke route je neemt en met wie je gaat varen. Doordat we de opbergruimtes in de banken hebben geïntegreerd zit je altijd comfortabel en blijven je spullen veilig opgeborgen en droog. Ben je met meer personen? Dan kun je meerdere sloepen huren. Wil je met meer personen op een sloep varen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Met 2 personen een sloep huren is natuurlijk ook mogelijk!

Sloep huren Amsterdam zelf varen

Jij bent de kapitein

In Amsterdam sloep huren zonder vaarbewijs? Dat kan bij Eco Boats! Je mag bij ons de sloep zelf varen. Geen zorgen, het is niet lastig. Wij leggen alles uit voordat je vertrekt. Wil je toch liever varen met een ervaren kapitein? Dat kan eventueel ook. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Elektrische sloepen Amsterdam huren

Bij Eco Boats huur je de meest luxe elektrische sloep van Amsterdam. Na maanden nadenken, tekenen en ontwerpen zijn de sloepen van Eco Boats in 2017 gebouwd. Draag je steentje bij aan het schoon houden van de Amsterdamse grachten. Je levert niet in op comfort. Sterker nog, deze elektrische sloepen zijn fluisterstil waardoor je geen last hebt van het geluid van de motor. Je kunt ongestoord genieten van je sloeptocht door Amsterdam. Je hebt daarnaast ook geen last van een vieze benzinelucht tijdens het varen. Ideaal dus!

Wat moet ik meenemen als ik een sloep huur in Amsterdam?

Vergeet niet om een aantal dingen mee te nemen om jouw dagje uit perfect te maken. Denk bijvoorbeeld aan lekkere hapjes en drankjes. Let op dat de bestuurder van de boot nuchter moet zijn tijdens de sloeptocht. Vergeet ook niet om zonnebrand mee te nemen mocht het zonnetje schijnen of juist een extra vest voor als het wat kouder is.  Als je bij Eco Boats een sloep huurt in Amsterdam, neem dan van tevoren in ieder geval de vaarregels van Amsterdam door en neem het volgende mee:

 • Geldig legitimatiebewijs
 • Bewijs van reservering
 • De borg bedraagt €150 en wordt achteraf verrekend bij schade of misdragingen (creditcard of contant)

Meer informatie over Eco Boats Amsterdam

Wil je meer informatie over onze boten en de service van Eco Boats Amsterdam? Neem dan een kijkje bij onze meest gestelde vragen of neem contact met ons op. We voorzien je graag van extra informatie over sloephuur Amsterdam.

Vaarregels

Vaarregels in Amsterdam, voor een veilige tocht:

verboden af te meren Amsterdamse grachten

Afmeren is hier verboden

niet aanmeren grachten amsterdam

Verboden aan te meren

vaarregels grachten amsterdam

Verboden te passeren

verboden te varen grachten amsterdam

In-, uitvaren verboden

vaarregels Amsterdam

Doorvaartverbod

Bekijk alle vaarregels
verboden af te meren Amsterdamse grachten

Afmeren is hier verboden

niet aanmeren grachten amsterdam

Verboden aan te meren

vaarregels grachten amsterdam

Verboden te passeren

verboden te varen grachten amsterdam

In-, uitvaren verboden

vaarregels Amsterdam

Doorvaartverbod

Bekijk alle vaarregels

Canal Motorboats

Al onze boten verhuurd? Geen nood! Ons zusterbedrijf Canal Motorboats heeft vast nog wel een aantal sloepen beschikbaar. Dezelfde vrolijke service en liefde voor varen voor zeer scherpe tarieven. Reserveer snel.

naar Canal Motorboats