Skip links

Varen met een fluisterboot in Amsterdam – dat kan bij Eco Boats!

Wil je graag een dag varen in Amsterdam maar wil je dit wel op een milieubewuste manier doen? Of heb je geen zin in het bekende geurtje van benzine als je geniet van de meegebrachte hapjes? Dan is een fluisterboot precies wat voor jou. Lees hier onze voordelen en hoe je een fluisterboot kunt reserveren.

Een fluisterboot huur je bij Eco Boats Amsterdam

Bij ons huur je gemakkelijk een fluisterboot door online te reserveren. Al onze boten zijn elektrisch en speciaal voor ons ontworpen. Wij vinden het belangrijk om de beroemde Amsterdamse grachten schoon te houden. Gelukkig denkt de gemeente er ook zo over en zijn er plannen om het vaarverkeer steeds groener te maken.

huur een fluisterboot

Voordelen van een fluisterboot

Zoals de naam het al zegt, is varen met een fluisterboot geruisloos. Door de elektrische motor produceert de boot weinig tot geen geluid. Perfect voor een rustige en tevens ecologisch verantwoorde tocht. Aangezien de boten een snelheid van 6,5 kilometer per uur kunnen behalen, heb je geen vaarbewijs nodig.

  • Onze fluisterboten zijn geruisloos
  • Je vaart ecologisch verantwoord
  • Je hebt geen vaarbewijs nodig
  • Geschikt voor 12 personen
reserveer nu een fluisterboot

Wat krijg je mee aan boord?

Naast bovengenoemde voordelen maken wij het je graag nog gemakkelijker aan boord van de fluisterboot. Je krijgt altijd comfortabele kussens en dekens mee zodat je het niet koud hoeft te krijgen tijdens de vaartocht. Daarnaast krijg je een routekaart mee zodat je onderweg kunt besluiten waar je langs wilt varen. Kortom, je krijgt alle benodigdheden van ons mee voor de perfecte vaartocht.

Tip: bekijk van tevoren welke bezienswaardigheden je zeker niet wilt missen zodat je dit niet tijdens de vaartocht hoeft te beslissen. 

Tarieven fluisterboot Amsterdam

Van maandag tot en met donderdag betaal je €50 per uur. Op vrijdag, zaterdag en zondag is het uurtarief €60. Dit zijn de prijzen van het standaard pakket. Op feestdagen en tijdens speciale evenementen in Amsterdam kunnen de tarieven verschillen. Tijdens Koningsdag en Gaypride zijn de prijzen bijvoorbeeld anders. Neem gerust contact met ons op als je niet zeker weet of het standaard pakket van toepassing is.

€50,-
€60,-*
*in verband met piekuren

Maandag t/m Donderdag

Vrijdag t/m Zondag

Maandag t/m Donderdag

60,00*
*in verband met piekuren

Vrijdag t/m Zondag

SHORT TOOL TIP MESSAGE

Wat moet je meenemen als je een boot bij ons huurt?

Neem de volgende dingen mee als je een fluisterboot bij ons huurt:

  • Een geldig legitimatiebewijs
  • Borg van €150 contant óf een creditcard
  • Bewijs van reservering op je smart phone. Een print van jouw reservering mag ook maar dit heeft niet onze voorkeur.

 

Neem gerust hapjes en drankjes mee aan boord om jouw vaartocht nog leuker te maken. Let op: de bestuurder moet nuchter zijn tijdens het besturen van de boot. Lees de vaarregels voordat je aan boord gaat. 

Opstaplocatie Eco Boats Amsterdam

Onze nieuwste fluisterboten liggen in het Westerdok vlakbij Amsterdam Centraal Station. Wij hebben maar liefst tien elektrische boten waardoor we er bijna altijd wel een voor je ter beschikking hebben. Wil je verzekerd zijn van een boot of ga je op pad met een groot gezelschap? Reserveer dan van tevoren bij ons zodat je niet mis grijpt. Onze boten zijn geschikt voor 12 personen. Weet je niet zeker of we beschikbaarheid hebben? Neem dan gerust contact op via +31 (0)6 21 6171 11 of info@ecoboatsamsterdam.com.

reserveer hier
Vaarroute Amsterdam

Meer informatie?

Neem contact met ons op. We voorzien u graag van extra informatie.

Vaarregels

Vaarregels in Amsterdam, voor een veilige tocht:

verboden af te meren Amsterdamse grachten

Verboden af te meren

niet aanmeren grachten amsterdam

Verboden aan te meren

vaarregels grachten amsterdam

Verboden te passeren

verboden te varen grachten amsterdam

In-, uitvaren verboden

vaarregels Amsterdam

Doorvaartverbod

Bekijk alle vaarregels
verboden af te meren Amsterdamse grachten

Verboden af te meren

niet aanmeren grachten amsterdam

Verboden aan te meren

vaarregels grachten amsterdam

Verboden te passeren

verboden te varen grachten amsterdam

In-, uitvaren verboden

vaarregels Amsterdam

Doorvaartverbod

Bekijk alle vaarregels

Social feed

Canal Motorboats

Al onze boten verhuurd? Geen nood! Ons zusterbedrijf Canal Motorboats heeft vast nog wel een aantal sloepen beschikbaar. Dezelfde vrolijke service en liefde voor varen voor zeer scherpe tarieven. Reserveer snel.

naar Canal Motorboats