Skip links

Fluisterboot huren Amsterdam

Wil je graag met een fluisterboot varen in Amsterdam maar wil je dit wel op een milieubewuste manier doen? Of heb je geen zin in het bekende geurtje van benzine als je geniet van de meegebrachte hapjes? Dan is een fluisterboot precies wat jij zoekt. Lees hier alle voordelen van het huren van een fluisterbootje in Amsterdam. 

Fluisterboot huren in Amsterdam

Een fluisterbootje huren in Amsterdam bij Eco Boats

Bij Eco Boats Amsterdam huur je gemakkelijk en voordelig een fluisterbootje in Amsterdam. Al onze fluisterboten zijn elektrisch, fluisterstil, milieubewust en speciaal voor ons ontworpen. Wij vinden het belangrijk om de beroemde Amsterdamse grachten schoon te houden. Gelukkig denkt de gemeente er ook zo over en zijn er plannen om het vaarverkeer steeds groener te maken. Wij doen hier in ieder geval aan mee! 

Fluisterboot huren in Amsterdam

Waarom fluisterbootjes huren in Amsterdam?

Er zijn vele voordelen van het huren van een fluisterbootje in Amsterdam. Zoals de naam het al zegt, is varen met een fluisterboot geruisloos. Door de elektrische motor produceert de boot weinig tot geen geluid. Perfect voor een rustige en tevens ecologisch verantwoorde tocht. Aangezien de boten een snelheid van 6,5 kilometer per uur kunnen behalen, heb je geen vaarbewijs nodig.

  • Stille, geurloze fluisterboot huren in Amsterdam
  • Ecologisch verantwoord varen met een fluisterboot
  • Zelf fluisterboot varen in Amsterdam zonder vaarbewijs
  • Privé fluisterboot huren in Amsterdam
  • Onze fluisterboten zijn ruim genoeg voor 12 personen

Wat krijg je mee aan boord op een fluisterboot?

Naast bovengenoemde voordelen maken wij het je graag nog gemakkelijker aan boord van de fluisterboot. Je krijgt comfortabele kussens en dekens mee zodat je het niet koud hoeft te krijgen tijdens de vaartocht. Daarnaast krijg je een routekaart mee zodat je onderweg kunt besluiten waar je langs wilt varen. Kortom, je krijgt alle benodigdheden van ons mee voor de perfecte vaartocht in Amsterdam. 

Tip: bekijk van tevoren welke bezienswaardigheden je zeker niet wilt missen zodat je dit niet tijdens de vaartocht hoeft te beslissen. Bekijk hier alvast een aantal leuke vaarroutes in Amsterdam. 

Prijs fluisterboot huren Amsterdam

Bij Eco Boats Amsterdam betaal je nooit teveel voor het huren van een fluisterbootje in Amsterdam. Wij hebben namelijk zeer lage uurtarieven. Van maandag tot en met donderdag betaal je €50 per uur. Op vrijdag, zaterdag en zondag is het uurtarief €60. Je kunt al fluisterbootjes huren in Amsterdam voor 2 uur of langer! Zo bepaal jij zelf hoe lang jij wilt varen met een fluisterboot door Amsterdam. 

€50,-
€60,-*
*in verband met piekuren

Maandag t/m Donderdag

Vrijdag t/m Zondag

Maandag t/m Donderdag

60,00*
*in verband met piekuren

Vrijdag t/m Zondag

SHORT TOOL TIP MESSAGE
Fluisterboot tarieven

Wat moet je meenemen als je een fluisterboot huurt in Amsterdam?

Neem in ieder geval de volgende dingen mee als je een fluisterbootje in Amsterdam huurt:

  • Een geldig legitimatiebewijs
  • Borg van €150 contant óf een creditcard*
  • Bewijs van reservering op je smart phone. Een print van jouw reservering mag ook maar dit heeft niet onze voorkeur.

Neem ook gerust hapjes en drankjes mee aan boord om jouw vaartocht nog leuker te maken. Let op: de bestuurder moet nuchter zijn tijdens het besturen van de boot. Lees de vaarregels voordat je aan boord gaat. 

Corona Update: Je hoeft momenteel geen borg te betalen. Bekijk hier alle corona maatregelen.

Waar fluisterbootjes huren in Amsterdam?

Eco Boats Amsterdam heeft een ideale opstaplocatie, Onze nieuwste fluisterboten liggen namelijk in het Westerdok vlakbij Amsterdam Centraal Station. Wij hebben maar liefst tien elektrische fluister boten waardoor we er bijna altijd wel een voor je ter beschikking hebben. Wil je verzekerd zijn van een fluisterbootje of ga je op pad met een groot gezelschap? Reserveer dan van tevoren bij ons zodat je niet mis grijpt. Onze fluisterboten zijn geschikt voor maximaal 12 personen*.

Corona Update: Wegens corona is het aantal toegestane personen op een fluisterboot afhankelijk van het aantal huishoudens. Hierdoor mogen er niet altijd 12 personen op een fluisterboot. Bekijk hier met hoeveel personen jij mag varen tijdens de corona crisis. 

Fluisterboot huren in Amsterdam

Meer informatie over fluisterboten huren in Amsterdam

Wil jij meer informatie over het huren van een fluisterboot in Amsterdam? Bekijk onze meest gestelde vragen, misschien staat jouw vraag hier al tussen. Neem anders gerust contact met ons op. We helpen je graag! 

fluisterbootje huren in amsterdam

Vaarregels Amsterdam

Vaarregels in Amsterdam, voor een veilige tocht:

verboden af te meren Amsterdamse grachten

Afmeren is hier verboden

niet aanmeren grachten amsterdam

Verboden aan te meren

vaarregels grachten amsterdam

Verboden te passeren

verboden te varen grachten amsterdam

In-, uitvaren verboden

vaarregels Amsterdam

Doorvaartverbod

Bekijk alle vaarregels
verboden af te meren Amsterdamse grachten

Afmeren is hier verboden

niet aanmeren grachten amsterdam

Verboden aan te meren

vaarregels grachten amsterdam

Verboden te passeren

verboden te varen grachten amsterdam

In-, uitvaren verboden

vaarregels Amsterdam

Doorvaartverbod

Bekijk alle vaarregels

Canal Motorboats

Al onze boten verhuurd? Geen nood! Ons zusterbedrijf Canal Motorboats heeft vast nog wel een aantal sloepen beschikbaar. Dezelfde vrolijke service en liefde voor varen voor zeer scherpe tarieven. Reserveer snel.

naar Canal Motorboats