Skip links

Fluisterboot huren Amsterdam

Wil je graag varen in Amsterdam maar wil je dit wel op een milieubewuste manier doen? Of heb je geen zin in het bekende geurtje van benzine als je geniet van de meegebrachte hapjes? Dan is een fluisterboot precies wat jij zoekt. Lees hier alle voordelen van een fluisterboot huren Amsterdam. 

Fluisterboot huren

Waarom in Amsterdam fluisterbootje huren?

Er zijn vele voordelen van het huren van een fluisterbootje in Amsterdam. Zoals de naam het al zegt, is varen met een fluisterboot geruisloos. Maar er zijn nog veel meer voordelen als je een fluisterboot huurt bij Eco Boats Amsterdam.

  • Ecologisch verantwoord varen
  • Geen last van een vieze benzine lucht
  • Geruisloos varen in een elektrische fluisterboot
  • Zelf varen zonder vaarbewijs
  • Je krijgt een privé fluisterboot mee
  • Er is plek voor 10 personen op onze fluisterboten
  • Handige opbergvakken onder de zitplekken
  • Goedkoop fluisterboot varen Amsterdam
  • Familiebedrijf met jarenlange ervaring
  • Hele jaar geopend van 10:00 uur tot 22:00 uur

Fluisterbootje huren Amsterdam bij Eco Boats

Bij Eco Boats Amsterdam huur je gemakkelijk en voordelig een fluisterbootje in Amsterdam. Al onze fluisterboten zijn elektrisch, fluisterstil, milieubewust en speciaal voor ons ontworpen. Wij vinden het belangrijk om de beroemde Amsterdamse grachten schoon te houden. Gelukkig denkt de gemeente er ook zo over en zijn er plannen om het vaarverkeer steeds groener te maken. Wij doen hier in ieder geval aan mee! Doe jij ook mee? Kom dan in Amsterdam fluisterbootje varen bij Eco Boats.

Waar in Amsterdam fluisterbootjes huren?

Eco Boats Amsterdam heeft een ideale opstaplocatie, Onze gloednieuwe fluisterboten liggen namelijk in het Westerdok vlakbij Amsterdam Centraal Station. Wil je verzekerd zijn van een fluisterbootje of ga je in Amsterdam fluisterboot varen met een groot gezelschap? Reserveer dan van tevoren bij ons zodat je niet mis grijpt. Onze fluisterboten zijn geschikt voor maximaal 10 personen.

Fluisterboot huren

Prijs fluisterboot huren Amsterdam

Bij Eco Boats betaal je nooit teveel voor fluisterbootjes in Amsterdam. Wij hebben namelijk zeer voordelige uurtarieven. Van maandag tot en met donderdag betaal je €50 per uur. Op vrijdag, zaterdag en zondag is het uurtarief €60. Je kunt bij ons in Amsterdam fluisterbootjes huren voor 2 uur of langer. Daarna volgt een voordelig uurtarief. Zo bepaal je zelf hoe lang je wilt varen. 

€50,-
€60,-*
*in verband met piekuren

Maandag t/m Donderdag

Vrijdag t/m Zondag

Maandag t/m Donderdag

60,00*
*in verband met piekuren

Vrijdag t/m Zondag

SHORT TOOL TIP MESSAGE
Fluisterboot tarieven

Wat krijg je mee aan boord?

Naast bovengenoemde voordelen maken wij het je graag nog gemakkelijker aan boord van de fluisterboot. Je krijgt namelijk comfortabele kussens en dekens mee zodat je het niet koud hoeft te krijgen tijdens de vaartocht. Daarnaast krijg je een routekaart mee zodat je onderweg kunt besluiten waar je langs wilt varen. Kortom, je krijgt alle benodigdheden van ons mee voor de perfecte vaartocht. Wil jij fluisterboot varen in Amsterdam? Kom langs of huur online een fluisterboot! 

Tip: bekijk van tevoren welke bezienswaardigheden je zeker niet wilt missen zodat je dit niet tijdens het varen hoeft te beslissen. Bekijk hier alvast een aantal leuke vaarroutes in Amsterdam. 

Wat moet je zelf meenemen?

Neem gerust hapjes en drankjes mee aan boord om jouw vaartocht nog leuker te maken. Let op, de bestuurder van de boot moet nuchter blijven. Je kunt ook alvast de vaarregels doornemen. Neem in ieder geval het volgende mee als je een fluisterbootje in Amsterdam huurt:

 • Een geldig legitimatiebewijs
 • Bewijs van reservering 
 • De borg bedraagt €150 en wordt achteraf verrekend bij schade of misdragingen (creditcard of contant)

Meer informatie over fluisterboten huren Amsterdam

Wil jij meer informatie over fluisterbootjes huren Amsterdam? Bekijk onze meest gestelde vragen, misschien staat jouw vraag hier al tussen. Neem anders gerust contact met ons op. We helpen je graag! 

Vaarregels Amsterdam

Vaarregels in Amsterdam, voor een veilige tocht:

verboden af te meren Amsterdamse grachten

Afmeren is hier verboden

niet aanmeren grachten amsterdam

Verboden aan te meren

vaarregels grachten amsterdam

Verboden te passeren

verboden te varen grachten amsterdam

In-, uitvaren verboden

vaarregels Amsterdam

Doorvaartverbod

Bekijk alle vaarregels
verboden af te meren Amsterdamse grachten

Afmeren is hier verboden

niet aanmeren grachten amsterdam

Verboden aan te meren

vaarregels grachten amsterdam

Verboden te passeren

verboden te varen grachten amsterdam

In-, uitvaren verboden

vaarregels Amsterdam

Doorvaartverbod

Bekijk alle vaarregels

Canal Motorboats

Al onze boten verhuurd? Geen nood! Ons zusterbedrijf Canal Motorboats heeft vast nog wel een aantal sloepen beschikbaar. Dezelfde vrolijke service en liefde voor varen voor zeer scherpe tarieven. Reserveer snel.

naar Canal Motorboats