Skip links

Familie-uitje in Amsterdam – huur een sloep bij Eco Boats

Ga je gezellig met familie op pad, maar weet je nog niet zo goed wat je wilt doen? Bekijk dan eens de opties om te varen in Amsterdam. Het maakt niet uit of je met een kleine of grote familie bent. Wij hebben meerdere sloepen die je kunt huren.

Een bezoekje aan de hoofdstad brengen is altijd een leuk idee. Er is genoeg te doen en te beleven. Wat dacht je van een ochtend of middag op het water? Je kunt dan genieten van de prachtige grachtengordel die sinds 2010 op de UNESCO Wereld Erfgoedlijst staat.

huur een sloep voor jouw familie-uitje

Onze sloepen zijn geschikt voor de hele familie

Onze elektrische sloepen zijn geschikt voor iedere familie, groot of klein. Een sloep is geschikt voor 12 personen en we hebben meerdere sloepen, op reservering, beschikbaar. In 2017 hebben we onze sloepen laten bouwen, geheel naar onze wensen. Hierdoor zijn de sloepen prettig voor jong en oud.

Elektrisch varen door Amsterdam

Onze sloepen zijn allemaal voorzien van een elektrische motor waardoor je geen last hebt van de geur van benzine of een storend geluid. De fluisterstille boten zijn van alle gemakken voorzien. Zo zijn de banken tegelijkertijd opbergboxen waar je al jouw benodigdheden veilig kunt opbergen tijdens het varen. Voor de kleintjes hebben we natuurlijk ook zwemvesten beschikbaar. Natuurlijk hoop je op een mooie, zonnige dag, maar soms kan er een koud windje opsteken. Geen nood, de kleedjes gaan altijd mee aan boord zodat je hier heerlijk onder kunt kruipen.

huur een elektrische sloep

Makkelijk bestuurbare sloepen

Varen met onze sloepen is heel makkelijk. Er is veel werk gaan zitten in het ontwerp van het stuur waardoor onze boten makkelijk wendbaar zijn. Daarnaast hebben de elektrische motoren genoeg power en kun je snel optrekken of afremmen.

Parkeren bij Eco Boats Amsterdam

Als je met jouw familie op pad gaat en er zijn kleine kinderen bij, dan heb je vast wat meer spullen mee dan normaal. Daar hebben wij ook over nagedacht. Je kunt namelijk makkelijk parkeren op loopafstand van onze steiger in het Westerdok. Je hoeft dan niet ver te lopen met alle spullen en lekkere hapjes voor aan boord.

Vaarregels in Amsterdam

En de regels dan? Bekijk van tevoren alvast wat de belangrijkste vaarregels zijn in Amsterdam. Deze vind je onderaan deze pagina. Heb je daarna nog vragen? Wij leggen je graag meer uit voordat je van onze steiger vertrekt. Je krijg ook een vaarkaart mee aan boord zodat je gemakkelijk je weg kunt vinden. Wil je vooraf alvast een vaarroute bepalen? Bekijk hier onze vaarroutes en bezienswaardigheden.

leukste familieuitje amsterdam

Meer informatie?

Neem contact met ons op. We voorzien u graag van extra informatie.

Vaarregels

Vaarregels in Amsterdam, voor een veilige tocht:

verboden af te meren Amsterdamse grachten

Afmeren is verboden

niet aanmeren grachten amsterdam

Verboden aan te meren

vaarregels grachten amsterdam

Verboden te passeren

verboden te varen grachten amsterdam

In-, uitvaren verboden

vaarregels Amsterdam

Doorvaartverbod

Bekijk alle vaarregels
verboden af te meren Amsterdamse grachten

Afmeren is verboden

niet aanmeren grachten amsterdam

Verboden aan te meren

vaarregels grachten amsterdam

Verboden te passeren

verboden te varen grachten amsterdam

In-, uitvaren verboden

vaarregels Amsterdam

Doorvaartverbod

Bekijk alle vaarregels

Canal Motorboats

Al onze boten verhuurd? Geen nood! Ons zusterbedrijf Canal Motorboats heeft vast nog wel een aantal sloepen beschikbaar. Dezelfde vrolijke service en liefde voor varen voor zeer scherpe tarieven. Reserveer snel.

naar Canal Motorboats