Skip links

Familie uitje Amsterdam

Ga je gezellig een dagje weg met familie, maar weet je nog niet zo goed wat je wilt doen? Wij bieden het leukste familie uitje in Amsterdam aan, namelijk varen! Wist je dat je tijdens het varen ontzettend veel leuke familie activiteiten in Amsterdam kunt doen? Wij zetten ze op een rij.

Boot reserveren

Leukste familie uitjes Amsterdam

Een bezoekje aan de hoofdstad brengen is altijd een goed idee. Er is namelijk genoeg te doen en te beleven, vooral tijdens een familie-uitje in Amsterdam. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ochtend, middag of avond op de Amsterdamse grachten? Je kunt dan genieten van de prachtige grachtengordel die sinds 2010 op de UNESCO Wereld Erfgoedlijst staat. Wist je dat Amsterdam zelfs het beste te bewonderen is vanaf het water? Je kunt zo in alle rust de stad ontdekken op eigen tempo. Perfect dus voor een dagje weg met familie in Amsterdam.

Boot reserveren

Familie uitje Amsterdam varen

Onze elektrische sloepen zijn geschikt voor iedere familie, groot of klein. De Eco Boats zijn groot genoeg voor 12 personen en we hebben meerdere sloepen beschikbaar. Je krijgt een privé boot mee en je mag de boot zelf besturen. Je hebt hier geen vaarbewijs voor nodig en we leggen alles uit voor vertrek. Geen zorgen, je krijgt een vaarkaart van Amsterdam mee en comfortabele kussens en dekens zijn ook aanwezig. We bieden ook gratis zwemvesten aan voor kinderen. Zo is een dagje varen perfect voor een familie uitje in Amsterdam met kinderen.

familie uitje in amsterdam

Familie activiteiten Amsterdam

Daarnaast bieden we ook leuke familie activiteiten aan tijdens het varen, zoals plastic vissen of een speurtocht. Naast de activiteiten die wij aanbieden, zijn er nog heel veel andere leuke familie uitjes in Amsterdam om te doen tijdens het varen. Wij noemen de leukste activiteiten op die je heel goed kunt combineren tijdens het varen. De leukste familie uitjes in Amsterdam met kinderen, maar ook zonder kinderen vind je hier.

Plastic vissen op de grachten van Amsterdam

Als je op zoek bent naar leuke familie uitjes Amsterdam dan is plastic vissen een echte aanrader. En het leukste is dat je dit tijdens het varen kunt doen! Wij vinden het milieu ontzettend belangrijk en dragen hier graag ons steentje bij aan. We gaan daarom zelf ook wel eens plastic vissen op de grachten. Het is niet alleen super leuk om te doen, want je bent lekker bezig tijdens het varen, je bent ook nog eens goed bezig voor het milieu. Perfect voor een dagje weg in Amsterdam met kinderen. Ze blijven zo goed bezig tijdens het varen en ze zullen zich geen enkel moment vervelen. Maar ook zonder kinderen is dit ontzettend leuk om te doen. Je kunt van de prachtige grachten genieten én je helpt mee aan een schoner Amsterdam. Wij zorgen dat alle spullen aanwezig zijn aan boord, je hoeft niks zelf te regelen. 

Meer over plastic vissen

Familie speurtocht in Amsterdam

Wist je dat wij een hele leuke speurtocht aanbieden? Dit is ideaal voor familie uitjes in Amsterdam. De speurtocht is op de grachten van Amsterdam en je kunt de hele speurtocht met de boot doen. Je krijgt een privé boot mee met plek voor 12 personen en jij bent de kapitein. Je mag namelijk zelf varen zonder vaarbewijs. We leggen alles uit voor vetrek en je krijgt alle spullen mee aan boord voor de speurtocht. Je krijgt zo de leukste plekjes van de stad te zien, op een leuke en interactieve manier. Onze speurtocht is erg populair en dat is niet voor niets! Het is een erg leuk familie uitje in Amsterdam! Wij maken er altijd iets leuks van. Ben jij benieuwd naar onze speurtocht? Neem dan contact met ons op. Zo kunnen we een persoonlijke speurtocht, speciaal voor jouw familie uitje in Amsterdam maken.

Contact

Boot uitje familie Amsterdam

Naast de familie activiteiten in Amsterdam die wij aanbieden tijdens het varen, zijn er nog heel veel andere leuke Amsterdam familie uitjes die je goed kunt combineren met het varen. Denk bijvoorbeeld aan varen naar Nemo, Artis of het Anne Frank Huis. Wij hebben de mooiste vaarroutes naar leuke familie activiteiten in Amsterdam uitgestippeld. Zo heb je zeker weten een geweldige dag met familie in Amsterdam. Je kunt tijdens het varen heerlijk ontspannen, kletsen en picknicken op de boot en daarnaast ook lekker actief bezig zijn tijdens de familie activiteiten waar je naartoe gaat varen.

Vaarroutes

Vaarregels

Vaarregels in Amsterdam, voor een veilige tocht:

verboden af te meren Amsterdamse grachten

Afmeren is verboden

niet aanmeren grachten amsterdam

Verboden aan te meren

vaarregels grachten amsterdam

Verboden te passeren

verboden te varen grachten amsterdam

In-, uitvaren verboden

vaarregels Amsterdam

Doorvaartverbod

Bekijk alle vaarregels
verboden af te meren Amsterdamse grachten

Afmeren is verboden

niet aanmeren grachten amsterdam

Verboden aan te meren

vaarregels grachten amsterdam

Verboden te passeren

verboden te varen grachten amsterdam

In-, uitvaren verboden

vaarregels Amsterdam

Doorvaartverbod

Bekijk alle vaarregels

Canal Motorboats

Al onze boten verhuurd? Geen nood! Ons zusterbedrijf Canal Motorboats heeft vast nog wel een aantal sloepen beschikbaar. Dezelfde vrolijke service en liefde voor varen voor zeer scherpe tarieven. Reserveer snel.

naar Canal Motorboats