Skip links
familie uitje amsterdam

Familie uitje Amsterdam: Varen in Amsterdam met de hele familie

Heb je binnenkort een familie uitje Amsterdam gepland staan maar ben je nog op zoek naar het leukste familie uitje in Amsterdam? Stop dan meteen met zoeken, want wij bieden het leukste familie uitje Amsterdam aan! Als er namelijk één ding is wat je gedaan moet hebben als je in de hoofdstad bent, dan is dat wel grachten varen. Wij, als echte Amsterdammers, zijn namelijk van mening dat de stad het beste te bewonderen is vanaf de historische grachten. Grachten varen is hét familie uitje van Amsterdam. Benieuwd waarom? Lees dan snel verder.

Eco Boats is een Amsterdams familiebedrijf

Tijd doorbrengen met familie is ontzettend leuk om te doen. Wij zijn het daar helemaal mee eens en hebben het zelfs een stapje verder genomen. Want wist je dat Eco Boats Amsterdam een familiebedrijf is? Wij wilden onze passie voor varen graag met iedereen delen. Zo gezegd, zo gedaan. We hebben onze boten zelf ontworpen tot ze perfect waren én natuurlijk ook met de focus op ecologisch verantwoord. Want dat is onze missie, de grachten van Amsterdam schoonhouden. Onze boten zijn ecologisch, fluisterstil, geurloos en geruisloos. We bieden daarnaast ook plastic vissen aan tijdens het varen. Hierbij krijg je alles mee aan boord om plastic uit de grachten te vissen. Een familie uitje Amsterdam is op deze manier een ervaring om nooit te vergeten.

Privé boot varen in Amsterdam familie uitje

Bij Eco Boats krijg jij een privé familie boot mee. Er passen in totaal 12 personen op onze Eco Boats. Is je familie groter dan dat? Boek dan meerdere boten of neem contact met ons op voor mogelijkheden om een grotere boot te huren. Je hebt voor onze Eco Boats geen vaarbewijs nodig en je mag de boot zelf besturen. Jij bepaalt zelf de route, hoe lang je gaat varen en wie de kapitein mag zijn. Met elkaar afwisselen kan natuurlijk ook, zolang de bestuurder maar boven de 18 jaar oud is. Wij hebben alvast een aantal leuke vaarroutes in Amsterdam uitgestippeld voor je. Doe inspiratie op of verzin je eigen vaarroute! Wij kunnen je hier ook bij helpen.

Met de familie picknicken op een boot

Organiseer een familie picknick tijdens het varen op de grachten! Maak vooraf lekker hapjes en drankjes klaar en ga tijdens je familieuitje Amsterdam gezellig picknicken op jullie eigen privé boot. Geniet tijdens de picknick van al het moois om je heen en maak er een spetterende dag van. Geen tijd of zin om zelf een picknick samen te stellen? Haal dan vooraf een heerlijke kant-en-klare picknick set af of vaar tijdens de boottocht langs één van de vele afhaalrestaurantjes langs het water. Ons zusterbedrijf, Canal Motorboats heeft alvast een aantal smakelijke tips voor tijdens het varen in Amsterdam op een rijtje gezet.

Boot speurtocht familie uitje Amsterdam

Wij bieden een ontzettend leuke speurtocht aan tijdens het varen op de grachten. Dit is perfect voor een familie uitje Amsterdam. Zo heb je ook nog eens twee unieke ervaringen in één. Jullie gaan namelijk niet alleen varen over de mooiste grachten in Amsterdam, maar je ontdekt zo de meest populaire hotspots van de stad op een interactieve manier. Dit Amsterdamse familie uitje is niet alleen erg voor de kids, maar ook voor de tieners en volwassenen. Plezier gegarandeerd! Neem contact met ons op voor meer vragen over de boot speurtocht op de grachten.

Familie uitjes Amsterdam ideeën

Met een bootje varen over de grachten is op zichzelf al een ontzettend leuk Amsterdams familie uitje. Maar wist je dat je dit uitje heel gemakkelijk kunt combineren met andere leuke familie uitjes Amsterdam? Denk bijvoorbeeld aan Artis, Nemo, Het Anne Frank Huis, Hortus Botanicus of vaar langs de oude kerk. Er zijn ontzettend veel leuke Amsterdam familie uitjes om te doen. De makkelijkste manier én de leukste manier om daarnaartoe te gaan is met de boot. Zo heb je niet één maar twee leuke uitjes tegelijkertijd tijdens jullie familie uitje Amsterdam.

Leukste familie uitjes Amsterdam boeken

Wil je alvast een boot boeken voor jullie familieuitje Amsterdam? Wees er snel bij, want de reserveringen gaan rap. Dit is tenslotte één van de leukste familie uitjes in Amsterdam. Neem contact met ons op voor speciale verzoeken. We helpen je graag!

Reserveren