Canal Motorboats

Nu reserveren

Leerzame activiteit Amsterdam met kind

Door de grachten varen is behalve leuk ook nog eens heel leerzaam! De grachten van Amsterdam hebben namelijk een rijke geschiedenis. Vaar door de 9 straatjes; een plek waar het sinds de 17e eeuw het bruist van ambacht, handel en cultuur. Bezoek de oude munttoren, die in de middeleeuwen deel uitmaakte van de stadspoorten. Of vaar langs het oudste monument van Amsterdam; de Oude kerk die in 1306 is gebouwd. Een leuke activiteit voor de kinderen waarbij veel te leren valt. Je kunt een dagje varen ook goed combineren met een bezoek aan NEMO of het Anne Frank Huis.

Duurzame activiteiten Amsterdam met kind

De Eco Boats zijn ontworpen met een duurzaam oogpunt. We hebben al onze boten voorzien van elektrische motoren, waardoor er geen uitstoot of vervuiling plaatsvindt. Daarnaast zijn ze fluisterstil zodat je heerlijk kan genieten van een rustige vaartocht door de grachten van Amsterdam.

Wil jij nog een extra steentje bijdragen? Dan is plastic vissen het perfecte uitje voor jou. Geef in het reserveringssysteem aan dat je wilt plastic vissen en jij en je gezin ontvangen bij aankomst materialen om onze grachten schoon te vissen. Dit is geheel kosteloos en een absolute aanrader als activiteit in Amsterdam met kinderen!

Speurtocht in Amsterdam met kinderen

De grachten liggen vol verrassingen. Wij hebben een leuke speurtocht voor je uitgestippeld. Leerzaam en super leuk voor de kids! Noteer “speurtocht” bij opmerkingen tijdens het reserveren en wij zorgen dat alles klaar staat voor vertrek. Wil je meer informatie over de speurtocht? Neem dan contact met ons op.

Waarom kiezen klanten voor Eco Boats Amsterdam

Waar kan je ons vinden?

Heb je een vraag?

Wij bieden zeer voordelige tarieven aan. Je huurt al een boot voor minimaal 2 uur en daarna betaal je een laag bedrag per uur. Zo kun je zelf bepalen hoe lang je wilt varen.
 • Keizerssloep: €60 per uur
 • Prinsensloep: €50 per uur

Je kunt op twee locaties een boot bij ons huren. Waar je de boot ophaalt, moet je ook weer de boot terugbrengen.
 • Locatie Centrum: Zandhoek 22 1013 KT Amsterdam. Bekijk hier de routebeschrijving.
 • Locatie Oost: Daniël Goedkoopstraat 11096 BD Amsterdam. Bekijk hier de routebeschrijving.

We zijn elke dag, het hele jaar door open.
 • Maandag: 10:00 - 21:00
 • Dinsdag: 10:00 - 21:00
 • Woensdag: 10:00 - 21:00
 • Donderdag: 10:00 - 21:00
 • Vrijdag: 10:00 - 21:00
 • Zaterdag: 10:00 - 22:00
 • Zondag: 10:00 - 22:00

Dit is afhankelijk van de boot.
 • Keizers sloep: maximaal 12 personen
 • Prinsen sloep: maximaal 8 personen

Je kunt ons iedere dag bellen om te reserveren maar je kunt ook online een boot reserveren. Dit kan op de dag zelf ook nog.

Je kunt ons op dat moment bellen om te vragen of dit mogelijk is in verband met andere reserveringen. Als je zonder toestemming de boot te laat terugbrengt rekenen wij €30 per kwartier te laat in rekening.

We hopen dat dat natuurlijk niet gebeurt, maar mocht het gebeuren, dan kost het €30, – per kwartier te laat ingeleverd. Denk je dat je te laat gaat komen? Bel ons in dat geval direct.

 • Tot 48 uur voor aanvang van de reservering? Dan kun je kosteloos verplaatsen. Helemaal annuleren? Dan krijg je 50% van het betaalde bedrag terug.* 
 • Binnen 48 uur voor aanvang van de reservering? Annuleren of verplaatsen is dan niet meer mogelijk. Je bent dan het volledige bedrag verschuldigd.

Bij weersomstandigheden waarbij het niet veilig is om te varen, kan alleen Eco Boats Amsterdam beslissen om te reservering te verplaatsen. De reservering wordt dan kosteloos verzet naar een voor huurder later te bepalen datum (binnen een jaar na geboekte datum). Wij nemen dan uiteraard contact met je op. *Let op: speciale dagen zoals Koningsdag en Gay Pride kunnen helemaal niet geannuleerd worden. 

Ja dat kan zeker! Je kunt tijdens verschillende evenementen een boot bij ons huren, zoals Koningsdag, Gay Pride en Amsterdam Light Festival. Neem contact met ons op voor meer informatie of houd onze website in de gaten voor actuele informatie.
Lees alle veelgestelde vragen

Of neem contact met ons op

Niet gevonden wat je zoekt? Wij staan jou graag te woord.

Openingstijden

Ma t/m vr: 10:00 – 21:00

Za t/m zo: 10:00 – 22:00

Dit krijg je bij Eco Boats Amsterdam

Plek voor alle groepen
Kies zelf een boot die bij jou past
Kies je startlocatie
Geen vaarbewijs nodig
Robuust stuur en gashendel
Elektrisch, fluisterstil en schoon
Gratis zwemvesten voor kinderen
Ben de kapitein of laat je rondvaren
Alle boten zijn elektrisch
+31 (0) 6 216 171 11