Skip links
team uitje op afstand amsterdam

Team uitje op afstand Amsterdam

Maak je team uitje op afstand Amsterdam compleet met een vaattocht door de grachten.

Ben jij op zoek naar een originele team activiteit op afstand? In deze tijd is het moeilijk om een teamuitje te plannen, omdat je rekening moet houden met de 1,5 meter maatregel. Gelukkig zijn de grachten open voor pleziervaart. En de karakteristieke grachten van Amsterdam bieden de uitkomst voor een leuk dagje uit in Amsterdam met het hele team.

Hoeveel personen

De Eco boats passen normaal gesproken 12 personen. Met de 1,5m afstand regel passen er 6 personen op een boot. Het is mogelijk om meerdere boten af te huren.

De kosten team uitje op afstand

De kosten per boot bedragen €50,- per uur (maandag t/m donderdag) en in het weekend €60 per uur (vrijdag t/m zondag).

Een unieke manier om de stad te verkennen

Als je team uitje in Amsterdam op afstand organiseert kan je een tour door de binnenstad natuurlijk niet overslaan. Vaar door de historische grachten van Amsterdam. Door de stad vanuit de grachten te verkennen zie je Amsterdam vanuit een perspectief. Zo kan je bijvoorbeeld langs het Anne Frank huis varen of één van de vele aanmeer restaurantjes bezoeken voor een gezamenlijk(e) lunch of diner.

Gemakkelijk te besturen en groen.

De gemeente Amsterdam doet hard zijn best om de boten op de Amsterdamse grachten te vergroenen. Eco boats is éen van de meest vooruitstrevende Amsterdamse sloep verhuur bedrijven op gebied van “groene” bootjes. Eco boats Amsterdam is trots op het vervullen van een voorbeeld functie op gebied van sustainable varen en werkt mee aan het vergroenen van de Amsterdamse grachten. Doe jij ook mee?

Groepsactiviteit op afstand – quiz op het water

Het is aangetoond dat groepsactiviteiten in de buitenlucht een positieve werking heeft op het groepsgevoel tijdens en na het team uitje. Je kunt bijvoorbeeld een boot quiz op het water organiseren. Elke sloep heeft zijn eigen team. Het team dat de meeste vragen goed heeft wint! Ook een speurtocht op het water met opdrachten is een populaire activiteit. Met een beetje voorwerk kan je een hele leuke tocht uitstippelen waarbij je langs de mooiste bezienswaardigheden van Amsterdam vaart. De teams strijden tegen elkaar en degene die als eerst alle opdrachten succesvol heeft afgerond zit in de winnende boot!

Reserveer jouw team uitje op afstand Amsterdam

Je kan telefonisch contact opnemen via +31 (0)6 21 6171 11 of het vragenformulier invullen op contact pagina.

reserveer hier

Tip!

Als onze sloepen allemaal verhuurd zijn, neem dan contact op met ons zusterbedrijf Canalmotorboats.