Skip links

Het leukste vrijgezellenfeest organiseer je in Amsterdam

Wat zijn de leukste activiteiten voor een vrijgezellenfeest in Amsterdam? Je hebt de hoofdstad uitgekozen als locatie voor het vrijgezellenfeest, omdat er zoveel te doen is, maar dat kan de keuze ook moeilijker maken. Wij hebben veel ervaring met vrijgezellenfeesten en om jou te helpen hebben wij een opzet gemaakt voor het leukste vrijgezellenfeest. Ons favoriete programma lees je hieronder.

Sloep huren in Amsterdam

Heel veel organisatoren van vrijgezellenfeesten kiezen ervoor om een sloep te huren. Wij snappen wel waarom! Ook al heb je al meerdere keren een vaartocht door de Amsterdamse grachten gemaakt, het blijft een leuke activiteit. Je kunt heerlijk achterover leunen en genieten van al het moois wat Amsterdam te bieden heeft. Op een ontspannen manier leer je de anderen uit de groep beter kennen. Je bent heerlijk buiten zonder dat je kilometers moet lopen of fietsen. Zo kun je er nog de hele dag tegenaan.

Lees hier ons voorstel voor het leukste vrijgezellenfeestje in Amsterdam.

Direct een sloep bij ons reserveren

1. Varen door de Amsterdamse grachten

Activiteit duurt 2 uur

Huur een sloep in Amsterdam. Kies eventueel voor een extra opdracht zoals een speurtocht of plastic vissen als dit bij de bruid(egom) past. Met een speurtocht krijg je opdrachten mee aan boord. Dit zorgt voor een extra spelelement tijdens de tocht door de Amsterdamse grachten. Wil je graag iets bijdragen aan de stad? Dan is het ook super leuk om plastic te vissen. Je krijgt schepnetten en afvalzakken mee aan boord en jullie doel is om zoveel mogelijk afval uit het water te halen. Ook hier kun je een spelelement aan verbinden. Wie haalt het meeste afval op? Reken maar dat iedereen fanatiek wordt. Wil je liever rustig genieten van al het moois in Amsterdam. Dat is natuurlijk ook helemaal goed.

2. Na de vaartocht is het tijd om te lunchen! 

Reserveer hier ongeveer 1,5 uur voor

Na het varen door de Amsterdamse grachten heeft iedereen wel zin in wat eten. Reserveer altijd van tevoren een restaurant. Het kan lekker druk zijn in Amsterdam en als je met een groepje bent, dan willen restaurants het vaak van tevoren weten. Onze tip is om vlakbij onze steiger in het Westerdok een restaurant te reserveren. Het is vervelend als je nog een half uur moet reizen of lopen naar de lunchlocatie. Onze tips:

  • De Gouden Reaal
  • Bickers aan de Werf
  • Meneer Nieges
  • Café Restaurant Hoogendam

3. Boek een Escape Room in Amsterdam

Duurt ongeveer 1,5 uur

Na het eten is het tijd voor wat spanning. Boek bijvoorbeeld een Escape Room. Dit is ook een van de meest populaire activiteiten voor een vrijgezellenfeest. En goed nieuws, er zijn hiervoor genoeg locaties te vinden in Amsterdam.

  • Escape Room de Wallen
  • Amsterdam Catacombs Escape Room
  • Sherlocked Escape Rooms

4. Borrel en diner

Reserveer hier ongeveer 3 uur voor

Iedereen heeft zijn/haar hersenen laten kraken tijdens de opdrachten in de Escape Room en heeft wel weer zin in een drankje. Tijd om te gaan borrelen. Ook dit kun je het best vooraf met een cafe of restaurant bespreken. Ook als ze geen reserveringen aannemen voor de borrel, dan is het prettig om te laten weten dat je van plan bent om met een groep langs te komen. Jullie willen vast ook een bitterhapje bestellen voordat jullie aan tafel gaan. Voor het diner is het ook aan te raden om iets in de buurt te zoeken van de borrellocatie. Of zorg dat dit op één locatie kan plaatsvinden.

Heb je nog niet genoeg van de dag? Of heb je te maken met gezellige feestvierders? Plan dan na het diner nog een gezellige borrelavond in Amsterdam. De hoofdstad heeft genoeg uitgaansgelegenheid en je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

neem contact met ons op
vrijgezellenfeest amsterdam

Meer informatie?

Neem contact met ons op. We voorzien u graag van extra informatie.

Vaarregels

Vaarregels in Amsterdam, voor een veilige tocht:

verboden af te meren Amsterdamse grachten

Afmeren is verboden

niet aanmeren grachten amsterdam

Verboden aan te meren

vaarregels grachten amsterdam

Verboden te passeren

verboden te varen grachten amsterdam

In-, uitvaren verboden

vaarregels Amsterdam

Doorvaartverbod

Bekijk alle vaarregels
verboden af te meren Amsterdamse grachten

Afmeren is verboden

niet aanmeren grachten amsterdam

Verboden aan te meren

vaarregels grachten amsterdam

Verboden te passeren

verboden te varen grachten amsterdam

In-, uitvaren verboden

vaarregels Amsterdam

Doorvaartverbod

Bekijk alle vaarregels

Social feed

Canal Motorboats

Al onze boten verhuurd? Geen nood! Ons zusterbedrijf Canal Motorboats heeft vast nog wel een aantal sloepen beschikbaar. Dezelfde vrolijke service en liefde voor varen voor zeer scherpe tarieven. Reserveer snel.

naar Canal Motorboats