Skip links
varen amsterdam

Hoe je het best je dagje varen in Amsterdam inricht

Woon je al in Amsterdam of heb je besloten om er eens op uit te gaan en een dagje te gaan varen in Amsterdam? Dan is het vaak leuk om alvast wat goede tips te hebben voor tijdens jouw dagje uit. Varen in Amsterdam is namelijk leuk voor jong en oud. Ben jij op zoek naar een leuke activiteit in Amsterdam met een kind? Eco Boats Amsterdam is the place to go.

Heb je besloten vroeg de boot op te stappen? Dan is het natuurlijk helemaal niet verkeerd om van te voren even lekker een kopje koffie te drinken bij een tentje in de buurt van ons adres. Als je onze locatie al hebt gegoogled, dan zie je dat wij vlak bij de Haarlemmerdijk in de buurt zitten. Dit is een van de vele gezellige straten van Amsterdam, waar je geweldige vintage winkels kan vinden en een aantal hele leuke cafés en barretjes tegenkomt. Zo kan je bijvoorbeeld even binnenlopen bij: “Two for joy coffee roasters”. Zij serveren heerlijke koffie die ze met liefde op elke manier voor je bereiden.

Mocht je nou al een beetje trek hebben en je hebt zin in een sandwich/lunch dan ben je hier ook zeker aan het goede adres. Een eindje verderop zit een supermarkt, ook zeker geen slecht idee om daar even wat snacks en lekker drinken in te slaan.

Als je eenmaal aan het varen bent over de prachtige grachten is het goed voor te stellen dat je trek krijgt en dan zit je natuurlijk helemaal goed met je net gekochte sandwiches. Heb je die optie nou genegeerd, dan is het een leuk en gezond idee om bij de saladebar “SLA” een heerlijke salade te bestellen. Als een iemand dan even de boot afstapt om de salade af te halen, geniet je van een gezellige lunch met zijn allen op de bootEn geen paniek, want het zit nog op geen 100 meter lopen vanaf de Prinsengracht.

Als het varen erop zit en het is tijd voor een diner, is “Meneer Nieges” een uitstekende optie. Een erg sfeervol restaurant waar je leuk buiten kan zitten bij mooi weer. Overdag voor een lekker drankje of een borrel, maar ook zeker voor ‘s avonds is dit een echte aanrader voor een gezellige afsluiter van een heerlijk dagje Amsterdam te boot!

Bekijk hier meer informatie over een boot varen in Amsterdam.